SoMessedUp

Alla inlägg under januari 2010

Av SoMessedUp - 7 januari 2010 21:17

Just nu sitter jag och ser på Glee =)

Tycker det programmet är väldigt bra, men jag har dock missat

en del avsnitt =(

Men jaja, nu ska jag återgå och titta på det ^^


Av SoMessedUp - 7 januari 2010 18:35

Jag tycker verkligen att detta lovet har känts kort. Det har lixom flygit förbi känns det som. Jag har fått frågan om det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan igen, jag har svarat nej. Ibland på lov kan det bli långtråkigt och det känns som tiden går jätte långsamt. Men denna gången skulle jag gärna ha två veckors lov till. De som har frågat mig har sagt att tre veckor är ganska lång tid och att det måste vara jätte skönt, men jag håller inte med. Jag tycker faktiskt tre veckor är ganska kort tid. Det finns så mycket man vill hinna med samtidigt som man bara vill ta det lugnt.


Jag känner också att jag inte har varit med Deltaco så mycket som jag hade velat =( Jag får hålla tummarna på att vi kan vara med varandra någon mer gång innan skolan sätter igång igen. Det värsta är att det inte direkt är gångavstånd mellan oss så man måste antingen fixa skjuts eller ta bussen, som innehåller byte oftast dessutom. Jag har inte mitt moppekort ännu så jag kan inte åka till henne, men det hade inte känts så lockande i detta vädret ändå ^^


För mig är det bara tre dagar kvar på lovet, då räknar jag inte denna kvällen. Jag börjar igen den 11:de. Men jag vet att det är en hel del som har börjat ännu tidigare så jag ska inte tycka för synd om mig själv. Vissa började väl idag? Stackars dem :S


Kort sammanfattning: Skolan lockar INTE!!!

Av SoMessedUp - 6 januari 2010 19:12

Jag tänkte ta och lägga upp lite låtar. Jag tänkte ha ett litet tema på låtarna som jag lägger upp, eftersom det finns så många jag gillar och inte kan bestämma mig. Temat är Linnea. Linnea är typ en vän till mig, hon är "gothare". Så jag lägger upp lite musik som jag tror hon skulle gilla. Fast jag själv gillar de flesta av dessa låtar oxå ;)


Spela låtarna med högvolym så blir det bättre effekt ;) Själv har jag hörlurar för jag tycker det hörs bättre då och så slipper jag störa de andra i huset, bebisen till exempel ^^


Vi börjar med Within Temtation- What have you done




Sen tar vi Marilyn Manson (M.M), jag har också hört att det är hans födelsedag idag (?) om detta stämmer så grattis till honom :D Jag tar låten "This is the new shit"


Jag tar en till med Marilyn Manson- Personal Jesus


Ähh va fan, en till Marilyn Manson ^^ Tainted Love


Och så lite Evanescence- going under


Nightwish- Nemo


Three days grace- animal i have become



Nu orkar jag inte lägga upp fler =) Hon lyssnar på en del musik som jag anser mest vara skrik och det har jag tyvärr inte lust att lägga upp ^^ Så detta får räcka helt enkelt, kanske lägger upp mer någon annan gång :)

Av SoMessedUp - 6 januari 2010 15:45

Klockan fyra (strax!) kommer Star Wars episod VI (episod 6)


Jag tänker kolla på det ^^ Filmerna är mycket bättre nu när man hänger med lite mer ;) Jag har ju skrivit ett längre inlägg (Klicka här) om Star Wars så detta blir inget långt, tänkte bara tala om för er att den går om ca tio minuter på kanal 4 :D Ifall ni vill se :)

Av SoMessedUp - 5 januari 2010 20:03

Vet ni vad jag kom på? På nyårsafton kom jag på en lite rolig grej.


Om man byter ut bokstaven "i" i ordet "riddare" mot ett "ä" så blir det "räddare" :D


Ganska komiskt tycker jag ^^ Med tanke på at det är det riddare gör, åtminstone i sagorna =) De räddar ju prinsessor och sånt.

Undrar om de tänkte på det när de kom på ordet =)


Det är dock inte lika roligt på engelska tror jag. Riddare på engelska heter ju Knight... fast om man byter ut "Kn" mot "F" blir det ju Fight =D Haha fan va komiskt^^


Lite sjuk grej jag kom att tänka på bara. Jag tror vi prata om riddare eller något vid bordet och då kom jag fram till detta =) Fast de kanske alla andra redan har tänkt på xD


Riddare= Räddare =)

Av SoMessedUp - 5 januari 2010 14:07

Hejhej =)


Star Wars

Jag har fastnat lite för Star Wars för tillfället. Eller fastnat och fastnat... De sänds ju på tv:n nu, det kanske ni har märkt. Jag och Deltaco såg slutet på episod III, tror jag det var. Och vi blev lite sugna på att ha Star Wars maraton. Jag har sett dem tidigare (vet dock inte om jag har sett alla men tror det) men det var när jag var mindre så jag kommer inte ihåg dem så bra. Dessutom krånglade de ju till det med att de tre sista filmerna kom före de tre första eller något sånt. Därför tänkte jag och Deltaco att vi ser alla i rätt ordning så man hänger med lite bättre.


I episod I är det med en liten pojke tror jag, båda vi trodde att det var Luke men det verkar som om det var Anakin (skywalker). Och massa annat också som vi upptäckte att vi trodde fel på. Deltaco trodde att hennes storasyster hade alla filmer men hon hade bara episod 1 och episod 2 (fast det är bättre än inget). Så nu ångrar jag lite att jag inte hade bättre koll när de har gått på tv:n. Igår gick episod 4 och då tänkte jag att det var onödigt att se den eftersom vi hade tänkt ha maraton. Så jag zappade lite mellan den och Top model, vilket jag ångrar nu. Önskar att jag bara hade sett på den. 


För er som känner för att se på episod 5 och episod 6 så kommer de på tv. Idag kl 4 kommer episod 5, jag tror det var på kanal 4? Men den märker ni väl om ni kollar. Och imorgon samma tid tror jag så kommer episod 6, den sista delen.


Men är det någon som vet vart man kan se på filmerna gratis på datan utan att behöva ladda ner dem? Säg gärna till isåfall ^^ 


Jag ska iallafall se kl 4 idag =) och imorgon också om jag kommer ihåg det ^^ Filmerna verkar väldigt bra om man förstår handlingen i dem, de handlar ju mest om Anakins skywalker/Darth vader faktiskt. Jag trodde huvudkaraktären var Luke, fast det är det kanske lite också ^^ I vissa av filmerna iallafall.


Som avslutning på inlägget, lite bilder:

Darth vader

Anakin Skywalkers olika utseenden genom filmerna

anakin_skywalker.jpg Anakin image by Relyna_15Anakin (I tredje filmen?)

Padmé

Yoda

Obi-wan kenobi

Qui-Gon Jin

Filmerna


Nu får det räcka me bilder =) ByeBye så länge ^^


Av SoMessedUp - 4 januari 2010 23:08

Ibland kan det ju vara så att man hör en låt och tycker att den låter jätte dålig. Men sen lyssnar man på texten och gillar vad de sjunger om, och då kan man ångra sig och börja gilla låten. Så är det i alla fall för mig =) Och ibland kan det vara tvärtom. Man hör en låt som man gillar "melodin" i men inte har någon aning om vad de sjunger till exempel. Eller så vet man inte vad de sjunger först och när man lyssnar nogrannare på texten så gillar man inte det som de sjunger och det kan ju bli ett litet problem.


Jag vet faktiskt inte vad jag söker mest i en låt. Att den har en bra melodi eller en bra text. För om jag hör en låt som jag gillar texten i så börjar jag nog automatiskt gilla låten, fast den kanske inte låter så jätte bra egentligen.


Fast jag tycker ju såklart låtar som låter bra men inte har någon speciell handling kan vara okej också =)


Jag vet bara inte riktigt vad jag sätter högst, bra text? eller bra melodi? Hmm...


Vad tycker ni är viktigast??

Av SoMessedUp - 4 januari 2010 21:18

Jag har ganska nyligen hittat en låt som jag tycker är väldigt bra så jag tänkte dela med mig av den. Jag tyckte den blev bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den. Texten är bra, sångaren är bra, melodin är bra, musikvideon är bra, det är väl vad man begär eller?


Här kommer den iallafall, den heter Angels och bandet heter Within temptation =)

  


Jag lyckades tyvärr inte lägga upp den med musikvideon men om ni vill se den så finns den här: http://www.youtube.com/watch?v=VK9qfVQ4Z04

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards