SoMessedUp

Alla inlägg under januari 2010

Av SoMessedUp - 21 januari 2010 21:21

Dagens låt <3

Denna passar bra in på en grej tycker jag (Deltaco fattar nog)


Takida- Trigger


Text finns på letssingit.com dock saknas det lite tror jag ^^



Av SoMessedUp - 21 januari 2010 19:32

Ibland suger det verkligen att ha skilda föräldrar. Jag är van vid att ha det, så det är inget problem med det. Men jag är också van att åka dit varannan helg, det är där problemet kommer... När jag var mindre åkte jag till min pappa (bor hos mamma) varannan helg och det funkade ju bra. Nu när jag har blivit äldre finns det dock så mycket annat jag vill göra. Jag känner lixom inte för att åka till honom, har ingen lust. Jag har två småsystrar där och det kan ju bli lite jobbigt också. Men jag vill inte säga att jag inte trivs där för då känner jag mig så taskig. De gör inget fel, de är snälla och så... Det är snarare mig det är fel på. Jag känner inte för att åka. Men om jag inte åker så känner jag mig ju taskig... Jag har inte varit där på ett tag nu så det börjar väl bli dags. Men som sagt, ingen riktigt lust till att åka dit. Så jag åker mest dit för att jag "måste".


Min mamma sa att jag inte skulle känna mig tvingad att åka dit och det håller jag med om. Men vad ska jag göra då? Säga till dem att jag inte prkar komma längre och typ skita i dem? Det går ju inte, de är min familj också och jag kan bara inte göra så. Då kanske de tycker att de har gjort något fel... Och dessutom kanske jag glider ännu längre bort från den sidan då, och det vill jag ju inte heller.


Fan jag orkar seriöst inte med sånt här. Ibland önskar jag att någon annan kunde bestämma allting för en. Vissa saker hade blivit mycket enklare då. Ska jag åka dit fast jag egentligen inte vill? Eller ska jag skita i det och riskera att förlora kontakten och kanske såra dem?


Jag bestämde mig för att åka dit nu i helgen.


Det känns som om jag ställs inför denna sorts frågor väldigt ofta nu för tiden. Ska jag göra som jag själv vill och såra någon jag tycker om, Eller ska jag göra som andra vill? Det känns som alla vill ha ut olika saker av mig... Vad vill jag själv? Vilken sida står jag på? Detta funkar inte... det känns som det ska ta kål på mig ibland! Ena personen vill att jag ska göra en sak, medan en annan person vill att jag ska göra något annat...Vad vill jag själv? Och kan jag göra som jag själv vill utan att göra någon besviken? Nej, oftast går inte det...


Jävla skit! Varför kan saker och ting inte bara flyta på problemlöst!?


Vad ska jag göra med mig själv! Det känns som om jag inte ens känner mig själv! Och den biten jag tror mig känna tycker jag inte om... Detta är en av anledningarna till att jag känner mig SoMessedUp... Därav bloggens namn...

Av SoMessedUp - 20 januari 2010 22:07

Dagens låt får bli denna.

Jag vet att den börjar bli lite gammal nu men jag skiter fullständigt i sånt. Är det en bra låt så är det ^^


Muse- Uprising, med musikvideo =)




Nu ska jag sova, godnatt :)

Av SoMessedUp - 20 januari 2010 20:30

Vi har fått i läxa att kolla på handboll :S Det är idrottsläxa. Vi ska kolla tio minuter minst på matchen som går nu på fyran.


Jag är faktiskt osäker om jag har sett en handbollsmatch tidiagre, brukar aldrig titta på sånt ^^ Det är verkligen inte min grej =) Om jag ser att något sånt går på någon kanal så bläddrar jag jämt förbi ^^


Men nu ska jag försöka titta, hejhej

Av SoMessedUp - 19 januari 2010 20:15

Nu har jag precis gjort klart mitt gymnasieval...

Är jag nöjd? Kanske, kanske inte...

Jag har haft lite problem med att bestämma mig för vad jag ska söka till men nu är det iallafall gjort. Ville få det gjort så jag inte skulle glömma det eller något ^^

Såhär fick det blir:


1:a- Samhäll

2:a- Samhäll (på ett annat ställe)

3:e- Media-It

4:e- Barn/fritid


Japp, så blev mitt val ^^

Av SoMessedUp - 19 januari 2010 19:12

Jag har lite ont i magen, det var värre förut men nu har jag tagit alvedon.


Mensvärk= Jobbigt!!


En vecka varje månad måste vi tjejer vara med om detta jobbiga och (enligt mig och säkert de flesta) äckliga grejset. Vissa får ont i magen när de har mens, vissa inte. För mig varierar det. Ena gången kan jag ha ont medan nästa har jag det inte. Vissa har ju ondare än andra också. Jag kan inte säga om jag har kraftig mensvärk eller inte för jag har ju inget att jämföra med. Jag vet ju inte hur ont det brukar göra på andra.


Men idag hade jag iallafall ont. Första lektionen som var No gick det bra. Sedan hade vi svenska och det började göra ondare och ondare. Den tredje lektionen var So och då gjorde det jävligt ont =( Jag satt mest och hade ont hela tiden. Av någon anledning så svettades jag och kände mig skakig också... men jag tänker inte bli sjuk så vi säger att det bara ingick i mensvärken ^^ Vi hade grupparbete och jag kände mig jätte taskig för jag hjälpte inte min grupp. Sat bara på en stol och led typ ^^ Bestämde mig då för att åka hem eftersom jag ändå inte fick något gjort. Så jag åkte hem med nästa kommande buss. Direkt när jag kom hem gick jag först på dass och tog sedan alvedon. Följande timmar låg jag bara i soffan och kollade på tv. Det enda vettiga jag har gjort här hemma är att jag har läst lite på musik läxan som vi har till på fredag. Men det var inte så jätte mycket jag gjorde det heller.


Imorgon får jag hoppas att jag inte har för ont. Får väl moffa i mig alvedon för till skolan vill jag (knäppa unge ;)). Sedan efter skolan ska jag till Deltaco så det blir att moffa alvedon hela dagen kanske. Vi kommer troligtvis sitta ner en hel del och det är ju lite synd :/ Men jaja, jag överlever väl ^^


Nu ska jag... göra nått ^^ vet inte riktigt vad =) Hejhej

Av SoMessedUp - 19 januari 2010 19:01

Nu har jag skrivit en krönika. Den handlar om att folk pratar skit hela tiden. Jag ska kanske skicka in den ikväll eller så lämnar jag den någon annan dag. Ge gärna respons, eftersom detta är ett skolarbete kan det vara väldigt bra att få ^^ Here it is:

 

Prata inte bakom min rygg, tack!

 

Jag har märkt att det är väldigt många som snackar skit bakom ryggen på folk. Till och med på sina så kallade kompisar. Jag har väldigt många exempel på detta. Det senaste exemplet var på bussen på väg till skolan. Vi satt fem stycken tjejer och pratade om lite allt möjligt. Vi skrattade och hade det trevligt. Plötsligt byts samtalsämnet. Från att ha pratat om trevliga saker började helt plösligt en utav tjejerna prata om en annan tjej. Alla de andra tjejerna lyssnade spänt. Hon berättade om när tjejen hade gjort bort sig och sa att hon var väldigt äcklig. Genast hakade alla andra på och började prata om den där tjejen. De berättade allt dumt och konstigt som de hade sett henne göra. Framförallt två tjejer, som dessutom ska vara hennes kompisar, ledde samtalet. Alla skrattade och tyckte det var jätte roligt att göra narr utav tjejen. Jag tröttnade på dem och ville inte lyssna mer. Jag vände bort huvudet mot fönstret och tittade ut. Deras röster hördes ändå bakom mig. Efter ett tag så sa en utav dem att det var dags att prata om något annat. Samtalsämnet byttes och de fortsatte som om ingenting.


Överallt pratar folk skit om någon annan. När man tänker på detta så tänker man väl oftast på ungdomar. Vuxna som tänker på detta tänker kanske att det inte rör dem utan att det bara är de ”bråkiga ungdomarna” som håller på med sådant. De har helt fel. Det kanske inte är lika vanligt bland vuxna men det förekommer i deras värld också. På jobbet som exempel, där pratas det om andra arbetskamrater. Det kanske till och med pratas om ens egen familj, eller ens chef. När man kommer hem från jobbet och någon där gjorde bort sig så kanske man vill dela med sig av det till de övriga i hemmet. Då skrattar man och gör narr av det som hänt.  Varför håller folk på såhär egentligen, är det roligt? Enligt en undersökning som har gjorts på en hemsida så är stor del av allt skvaller något negativt om en annan person.


Jag kan inte förstå varför folk håller på såhär. Ingen vill väl själv bli pratad negativt om, vill du bli det? Jag tror att nästan varenda människa har sagt något dumt om någon annan person. Om man tänker efter riktigt noga så kan man säkert komma på flera tillfällen som man har gjort detta. Och om man inte gör det så tänker man inte efter tillräckligt. Eller så kanske man helt enkelt inte var medveten om att man gjorde det. Du kanske pratade skit om någon annan förra veckan helt omedvetet och nu är det glömt. Det spelar ju ändå ingen roll om man säger att någon är helt jävla trög i huvudet, eller gör sig rolig över någon annans utseende. Personen man hånar får ju ändå inte reda på det, och det man inte vet kan inte skada en, eller hur? Är det kanske så folk tänker när de pratar skit? Eller pratar de skit för att då känner de sig som en bättre människa? Varför gör du det? Känner du dig som en bättre människa efteråt? Eller gör du det helt enkelt bara för att vara elak? Du kanske tänker att du inte har gjort det. Jag kan nästan lova, du har gjort det. Du kanske till och med gör det dagligen. Du kanske inte ens tänker på det. Jag kan erkänna att jag har gjort det. Jag kan också tala om att jag försöker sluta med det. Man kanske tror att det är något man inte kan sluta med om man har det som vana, och kanske är det så. Det kanske är lika svårt att sluta med det som att sluta röka. Men om man inte försöker sluta röka så går det ju inte att sluta, så varför skulle man då kunna sluta prata skit om man inte försöker? Försök sätta dig in i personen som du pratar oms situation. Vill du att folk ska säga fula saker om dig, kalla dig fula ord när du inte är där? Tror du att någon annan vill det? Det tror nämligen inte jag. Därför måste vi sluta med detta onödiga elände. Det kan bli svårt att motstå men det skadar inte att försöka. Nå, tänker du försöka?


*mitt namn*

_______________________________

Jag har inte skrivit krönika tidigare, möjligtvis här på bloggen utan att veta om det ^^ Så jag är inte ens säker på om detta faktiskt är en krönika, vad tycker ni? =)

Av SoMessedUp - 18 januari 2010 22:13

Dagens låt med simple plan:

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards