SoMessedUp

Alla inlägg under januari 2010

Av SoMessedUp - 17 januari 2010 09:06

Här kommer en låt av Simple plan. Det känns verkligen som det är så som de sjunger i låten ibland...


Texten ingår i klippet så det är bara att enjoy

Av SoMessedUp - 16 januari 2010 19:01

Jag blir så jävla trött på dig!!! Vi hade ju en överenskommelse och du bröt den. Du brukar alltid bryta det vi kommer fram till men denna gången kändes det nästan som om du skulle göra det. Vi hade ju pratat om det. Du måste ändra på dig. Jag vet att du vill det så varför kan du inte bara göra det?? Du suger verkligen!!! Vi kom fram till att denna terminen gäller det. Det är sista tiden innan gymnasiet. Vi kom fram till att du skulle plugga! Vi kom fram till att du skulle satsa på skolan! Du skulle skita i om du blev plugg, detta gäller kanske din framtid! Vill du kasta bort den bara för att du inte "orkade plugga" eller inte "kände för att räcka upp handen"?! Vi sa att du skulle va mer aktiv muntligt! Om du fixar det så kanske du kan lyckas höja dig ytterliggare! Men nejdå, du bryter det vi har sagt! Du fortsätter vara ditt tysta lilla freak som bara gör fel! Du vet att du behöver räcka upp handen och prata mera, så varför gör du det inte? Är du rädd för att svara fel? Skäms du för att prata när alla lyssnar? Känner du dig dum om du räcker upp handen? Jag vet faktiskt inte varför. Men jag gissar att det är en liten kombination av allt. Räcka upp handen och delta muntligt är helt enkelt inte din grej... MEN gör det till din grej då!!! Varför kan du inte fatta att det är detta du behöver göra för att ta dig ett steg längre?? Okej, jag vet att du fattar det så varför gör du det inte!!! Ibland hatar jag verkligen dig. Du gör aldrig som jag vill. Allt du gör verkar bli fel!! Jag kan säga till dig hur många gånger som helst att du ska räcka upp handen, och du kommer tänka att du ska göra det, du ska satsa. Men vi vet att det inte blir så... det blir aldrig så. Det är lätt för folk att säga åt dig att räcka upp handen, det är lätt för mig att säga det till dig. Det svåra är att få dig att göra det. Folk fattar inte varför du inte gör det, de tror att du bara kan ändra dig och göra det hur lätt som helst. Hur skulle folk kunna fatta varför när inte ens vi gör det?! Det ligger tydligen inte i din natur att klara detta. Det är som att be någon människa att aldrig mer kissa!! Det går bara inte!


Jag vet att du inte kommer klara det men jag ber dig ändå, för du vet att du behöver göra detta! Så jag ber dig: RÄCK UPP HANDEN för helvete!!!

Av SoMessedUp - 15 januari 2010 19:02

Idag är det fredag (really!?), va i skolan förut (no shit!).

I svenskan ska vi skriva en krönika. Jag täntke att jag kan greja med det lite nu i helgen. Så förut satte jag mig ner och började skriva lite... lite blev till mera... mera blev till ännu mera... ännu mera blev till mycket... mycket blev till KLAR. Ojdå... det var ju inte riktigt planeraqt. Jag blev klar med den ^^ Jag har dock inte läst igenom den än och jag tror det blev ganska mycket babbel mot slutet. Det blev på ca 1 sida, lite mindre kanske. Jag får läsa igenom den senare och kolla om jag är nöjd. Om inte så får jag ändra den eller helt enkelt börja om från börja och skriva en ny =) no prob ;) Hehe ^^


Förut satt jag med min lilla lillasyster i famnen och gosade =D hon är skit go och söt ^^ Det var typ första gången jag satt så. Har bara hållt henne i några sekunder innan typ. Jag har inte velat hålla henne för jag litar inte på mig själv. Jag är väldigt rädd att göra fel och råka skada henne eller något... Men nu är det gjort och vi båda överlevde ^^ jag fick lite kramp i armen dock men det var värt det =)


Nu ska jag snart äta hemmagjord pizza, mums ;)


Sedan kanske jag ska se på Star wars episode 1, fick låna de första  2 episoderna av Deltaco. Får se om jag orkar det ^^ De är på VHS och som tur är så har jag en inbyggd i min tv =) När en i klassen såg VHS filmer reagerade hon som om det vore från stenåldern eller nått. visst de är gamla men lite överdrivet ;)


Nu är pizzan klar, hejhej =D 

Av SoMessedUp - 14 januari 2010 22:18

Nu har jag nog bestämt mig vilken dikt det blir. Jag har ju i läxa att skriva en dikt men blir aldrig nöjd. Jag skriver nog mest deppiga och det gillar jag. Men det kanske dock inte är det bästa att ta me till skolan. Så jag TROR att det blir denna:


Vad är kärlek?

Att älska är något bra

Och oftast gör det en glá

Men ibland så kan den vara ledsam

Och man vill bara fly undan i skam

Många människor hittar kärleken

Och då brinner veken

Elden kan förstås släckas

Och efter det kan hjärtat fläckas

Vi vill uppleva ”lyckliga i alla dar”

Och leva för alltid som ett par

<3

Av SoMessedUp - 14 januari 2010 20:58

Här kommer en till dikt. Läs mer om varför jag skriver massa dikter just nu i detta inlägget. Lämna gärna respons (äkta åsikter såklart) vad ni tycker om den =) Här kommer den:


Du älskar vitt, jag älskar svart

Du älskar hundar, jag älskar katter

Du älskar Akon, jag älskar Cindi Lauper

Du älskar Top Gun, jag älskar Titanic

Du älskar naturen, jag älskar hemmet

Det enda vi har gemensamt

Är att vi älskar varandra <3

Av SoMessedUp - 14 januari 2010 20:35

jag håller fortfarande på med dikt läxan... jag är verkligen inte nöjd med någon utav dikterna... får jobba lite mer på det...

Av SoMessedUp - 14 januari 2010 19:42

HJÄLP!!!

 

Nu får ni gärna hjälpa mig!! Jag har i läxa att skriva en dikt till imorgon, bara ett problem: jag kan INTE skriva en dikt :S


Vi fick ett tema: vi ska skriva en dikt om kärlek :S


Jag tänkte först fan men typ två sekunder senare kom jag på att det kan ju vara olycklig kärlek =D


Ni får hjälpa mig bedöma min dikt. Jag har skrivit lite olika men inte riktigt nöjd med någon, jag TROR denna var bäst... Hjälp mig, duger den? ska jag ändra nått? vad ska jag ändra? ska jag ta någon annan? som sagt: HJÄLP!


Ge respons pleeeeease! Helst ikväll för den ska ju in imorrn, men iallafall, här kommer den:


Kärlek

Jag ser vinden leka i ditt hår

Lycka

Jag hör dig skratta ditt gulliga skratt

Glädje

Jag ser dig blinka med dina tindrande ögon

Ömhet

Jag känner din oemotståndliga doft

 

Men allt är förändrat

Vinden kan inte längre leka i ditt hår

Ensamhet

Du kan inte längre skratta ditt gulliga skratt

Smärta

Du kan varken tindra eller blinka med ögonen längre

Tomhet

Du doftar inte oemotståndligt längre

Död

Du är död

 

Det enda som finns kvar av dig är bilden i mitt huvud

 


_________________________________________

Nå??? vad tyckte ni? Ärliga svar (om jag ens får några)

Tack på förhand

Av SoMessedUp - 14 januari 2010 18:35

Aj, jag har sån jävla träningsvärk. Vi hade gyma igår (onsdags) och hade något jobbigt. Vi skulle vara på en station typ i tre minuter och göra skit jobbiga grejer, sen vidare till nästa station osv... På varje station tränade man olika muskler så på grund av detta så har ju FLERA muskler fått jobba! Därför har jag inte bara träningsvärk i typ armarna utan i massa olika kroppsdelar! Mina armar lite, min mage, min rygg (omkring skulderbladen) och mina lår som fan! Kanske är något mer ställe men det är dem som jag kommer på nu.


När man går i trappor, speciellt neråt, så värker mina lår/ben som FAN, jag tror nästan jag ska dö! Eller åtminstone falla ihop. Det var jätte trögt att gå upp i morse också. Men jag brukar få träningsvärk efter våra gympa lektioner ibland, våran lärare kör ganska hårt (enligt mig iallafall). Och vi har typ en sportfåne klass lite grann ^^ Och jag är verkligen iiiinnnttteeee sportfåne, är jätte otränad. På grund av detta har jag en tendens att få träningsvärk då och då ^^ Men just idag känns den ganska kraftig.


Det värsta av allt är typ att vi ska ha en likadan lektion nästa gång också! O.O Jag kommer seriöst inte överleva xD

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards