SoMessedUp

Alla inlägg under maj 2010

Av SoMessedUp - 18 maj 2010 18:36

Grow...Grow...Grow...Väx...Väx...Väx!!!!!


Nej, det är inte min längd jag pratar om. Det är en annan grej. Mina Pattar/Bröst/Tuttar (whatever you wanna call them)! De är så jävla små, och runt ut sagt: JAG HATAR DET! När folk pratar bh-storlek eller ens nämner bröst sitter jag bara där tyst med min jävla A-kupa på mig. Det är seriöst inte kul. Varför kan inte alla bara ha samma bröst storlek, hade gjort allting så mycket enklare. Jag blir lite sur när folk med stora pattar klagar på att de är för stora... "Prova att ha mini" tänker jag då. De har aldrig testat att ha små så jag tycker inte de ska klaga. Visst, jag har inte heller testat att ha stora men enligt mig verkar det ändå bättre. Om man har stora kan de vara ivägen och så, säkert jätte jobbigt (jag vet, har ju lite pattar jag med). Men i längden tror jag man vinner mer på att ha stora än små. Dels är det ju mer uppskattat om man ska tänka i de banorna... Allra bäst vore väl att ha mellan stora. Har man små pattar kan man inte ha urringade tröjor, man måste ha axelband på de mesta kläder, man lär väl säkert tänka på det när man har sex, när man har bikini, och massa andra negativa saker.


Skulle kunna göra en hel jävla lista men orkar inte... om jag gör de lär jag väl bli ännu mer missnöjd, och det behöver jag inte. Finns det något naturligt sätt att få sina bröst att växa? Typ massera dem? xD Äta nått speciellt? Osv... Om nån vet detta så ber jag: Snälla berätta för mig!


Av SoMessedUp - 18 maj 2010 17:46

Helvetes jävla skit ******** ********!!!********** ************!?! *******@@**********!!


Fan oxå! Tårarna bara forsar just nu. Jag försökte hålla dem inne. Det gick de första minutrarna sedan brast det och nu bara forsar dom!!


Jag typ svek min mamma, men det var nästan omedvetet. Jag sa en grej som hon misstolkade och sedan var det försent att rätta till misstagen. Så nu sitter jag här, blöt och snorig (trevligt va? Nee inte särskilt) fy fan säger jag bara!


Hatar när min mamma blir sur på mig, känns som hon tappar förtroendet för mig helt. Vi står varandra väldigt nära så när hon skäller på mig brister jag varje gång. Som nu...


Fan... nu vill hon att ja ska komma, och då ser hon tårarna!! FAN!

Av SoMessedUp - 16 maj 2010 21:19

Här kommer en låt med en kvinna med otrolig röst enligt mig =) Är lite osäker på om den heter "I need a hero" eller "Holding out for a hero", men jag säger det första =)


Bonnie Tyler- I need a hero (kanske ^^)

Av SoMessedUp - 16 maj 2010 15:07

Det har hänt en ganska konstig grej på sistone... Det finns ju två "cooling-killar" i våran klass, och jag tål inte såna. Jag och Deltaco kommer därför inte så bra överens med dem så vi "tjafsar" en del om man kan säga så.


Men nu på senaste tiden har det som sagt blivit lite konstigt... De har helt plötsligt börjat prata med oss O.O Och inte reta oss eller så utan PRATA med oss, "vad fick ni på provet?" typ... Det är lite konsigt englit mig... Det är inte så att jag tror att de "gillar oss", en utav dem har flickvän, men man är nyfiken. Funderar på om de pratat med varandra och kommit fram till att de ska vara snälla mot oss, nu den sista tiden vi har ihop (går ju ur nian snart). Eller så har de inte ens tänkt på att de pratar extra med oss, det kanske bara har råkat bli så ^^


Jag kanske helt enkelt överdriver... man vet aldrig ^^ Funderar allvarligt på att fråga dem varför de pratar med oss xD


Av SoMessedUp - 15 maj 2010 21:19

Det blev tyst en lång stund. Alla väntade på hennes svar. Alla trodde sig veta hennes svar. Hon skulle svara nej, det var vad alla svarade. Någonting stämde inte. Allting var inte som det brukade. Det var något i luften som var annorlunda, något i hennes ögon. Ögonen utstrålade nyfikenhet, ett sökande efter något. Efter en lång väntan kom äntligen hennes svar.

”Jag vill.” Hennes röst hade en beslutsamhet som ingen utav dem hade hört på länge. Det var inte det svaret de hade väntat sig. Tystnaden lade sig igen.

”Jag vill.” Hon upprepade sitt svar och såg sig nu runtom efter ett tillbakasvar. Det kom inget. Endast tystnad. En hand lades på hennes axel. Handens grepp försökte tala om för henne att hon borde ändra sitt svar. Hon skakade av sig handen och stirrade med fast blick rakt fram. Till slut bröts tystnaden utav en röst som frågade om hon var säker. Hon var säker. Först då fick hon det svar hon sökte.

”Om det är vad du vill så finns det en simpel sak du behöver göra…” Kvinnan tvekade. Det märktes att de inte tyckte att hon borde göra det egentligen. Det var väldigt, väldigt ovanligt att någon svarade ja.

”Vad behöver jag göra?” Hon behövde nästan dra orden ur kvinnans mun. Kvinnan slängde en frågande blick på han som stod bakom henne. Kvinnan ville höra vad han hade att säga om saken.

”Vad jag vill göra är min ensak och ingen annans. Så om du vill vara så snäll och tala om för mig vad jag behöver göra.” Hon avbröt deras konversation innan den ens börjat. Kvinnan ryckte på axlarna och började sedan tala.

”…Det du behöver göra är… Du måste hitta en pojke, men inte vilken pojke som helst. Han är en människopojke. Hans namn är Daniel, Daniel Thuria. Han bor i ett samhälle kallat Gixes. Endast detta kan hjälpa dig. Jag ska tala om för dig precis vad du ska göra med honom…”

Av SoMessedUp - 15 maj 2010 20:37

Som jag skrev i tidigare inlägg så ville jag inte bli sittande och slöa framför datan hela dagen... gissa hur det gick? Jag slöade framför datan hela dagen såklart xD Så typiskt mig ^^

Av SoMessedUp - 15 maj 2010 15:07

Vet ni hur bra min kondition är? SKIT DÅLIG!

Jag har nästan ingen kondition alls, och styrkan är det inte bättre med den heller. Jag klarar nästan ingenting känns det som. Borde verkligen, vekligen (!!) träna upp mig! Förr så var jag lite bättre iallafall. När jag var mindre kunde jag klättra upp i lijanerna som finns i skolan, jag var kvar bland de längsta i en "90grader" tävling. Nu klarar jag inget utav detta typ! Fan vad jag suger! FANFANFAN! Klarar ju knappt tio armhävningar! Blir så jävla besviken på mig själv.


Om mitt dåvarande jag och mitt nuvarande jag hade tävlat i en styrka/konditions tävling nu så slår jag vad om att mitt dåvarande jag hade vunnit, lätt! Tots att den är några år yngre.


FAN! DETTA ÄN INTE BRA!!!

Av SoMessedUp - 15 maj 2010 11:05

Idag känns det som det finns tusentals saker jag ska ha göra men samtidigt ingenting. Jag vill inte offra ännu en dag åt att bara sitta och göra onödiga saker på datan... Så vad finns det då som jag kan göra?


- Jogga. Behöver träna upp min kondition och vore skönt att sedan slänga sig in i duschen. Dock är inte vädret så lockande så har ingen större lust till detta.

- Läsa. Har ju en skit bra bok som jag läser nu, så jag kan ju alltid läsa i den. Men då känns det på sätt och vis som jag kastar bort min lediga dag.

- Skriva. Skriva på "be my vampire" eller på något annat. Har inte riktigt lust till detta... vet ej varför.

- Deltaco. Jag kan åka bort till Deltaco så vi kan hitta på nått. Men detta skulle ju bli den dagen jag skulle vara hemma och pilla...

- Skolarbete. Jag kan antingen räkna matte eller jobba på min so-uppsats. Men detta är så tråkigt ju. Skulle kanske dock behövas lite men som sagt: Tråkigt, så ingen lust.

- Bilder. Kan ta bilder eller bara pilla på och redigera bilder. Det är inget roligt väder så ta bilder går nog bort, inget roligt att ta på här inomhus heller.

- Måla. Jag kan teckna lite grann... Vet inte varför jag skulle göra detta men varför inte =)

- Sy. Hade jag haft tyger hade jag velat sy, men det har jag inte. Har heller inte någon modell att sy efter :/ så detta alternativet går bort.


Det känns som om det hade varit roligare att göra flera av dessa saker om det hade varit solsken. När det är fint väder blir jag alltid piggare på att göra saker. Jaja... får se hur det blir... Vill verkligen inte att dagen går bort till att bara slöa vid datan/Tv:n...


Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards