SoMessedUp

Alla inlägg den 28 maj 2010

Av SoMessedUp - 28 maj 2010 22:45

Hollywood whore... passed out on the floor... can't take it no more...

She's going down...


Papa Roach- Hollywood whore (official video) 

Sista minuten av videon är bara knäpp och äcklig tycker jag... O.O Men skit bra låt ändå ^^


Papa Roach- Hollywood whore (text) 


Hittade dessa låtar på spotify (hade dock hört dem innan). Va inne på en killes spotify lista och han lyssnar mycket på Papa Roach, så kände jag igen bland annat denna låten och lade då till den i min spotify =)

Av SoMessedUp - 28 maj 2010 22:13

Utseende är en väldigt orättvis sak. Vissa föds med naturlig skönhet, vissa fixar sitt utseende på ett onaturligt sätt och vissa förblir "ovackra". Varför denna orättvisa egentligen? Varför kan inte alla få vara vackra?


Nu är det inte mig själv jag tänker på i första hand. Jag har inte kommit in i en period där jag hatar mitt utseende (den periden är väl alltid lite där...) utan det är en annan person det gäller. Det är nämligen så att en tjej predikade lite för mig idag, om man kan säga så. Jag märkte, och har märkt det förr, att hon är väldigt onöjd med sig själv. Dels sitt sätt men också sitt utseende. Jag tycker lite synd om henne. Om jag ska vara ärlig nu (hon läser ju inte detta) så är hon faktiskt inte så jätte snygg. Så han har faktiskt lite att vara onöjd över. Många personer som är vackra är ändå missnöjda men nu tillhör inte hon en utav de vackraste. Så varför kan då inte alla få tillhöra dem? Varför kan inte alla få vara vackra?


Varför kan inte denna stackars tjejen som är olycklig få vara vacker? Vem har bestämt vem som ska vara vacker och vem som inte ska vara det egentligen? Jag förstår ju att idéen om att alla ska vara vackra är ganska konstig och bisarr. Isåfåll hade ju alla sett likadana ut, med tanke på att många tycker olika saker är vackert. Men det är ändå en liten dröm-idé.


Jag gillar inte folk som älskar sig själva, man måste kunna se sina egna fel. För alla har ju fel. Men det är synd om dem som knappt älskar något med sig själva. Jag tror denna tjejen tillhör den sistnämnda kategorin... Jag vet inte riktigt var jag själv är. Någonstans mittemellan tror jag, men jag lutar nog lite mer åt det sistnämnda, men samtidigt inte. Jag kan gilla vissa små saker med mig själv...


Varför fick inte denna tjejen bli vacker? Varför fick inte denna tjejen bli lycklig?




Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards