SoMessedUp

Alla inlägg den 5 maj 2010

Av SoMessedUp - 5 maj 2010 22:01

SoMessedUp likes this song ^^ (ja, jag pratade precis om mig själv som tredje-person ^^)


Gillar rösten, melodin, texten är också okej =)

"12 stones- The way i feel" med text

Av SoMessedUp - 5 maj 2010 21:40

Här kommer ett kollage som jag gjorde på tröjor och jackor jag kan tänka mig, överdelan helt enkelt. Jag gjorde kollaget innan vi åkte och shoppade så nu behöver jag inte alla dessa längre :)

1. En vanlig lång t-shirt som man kan ha under kläder. Det var ungefär det jag hade tänkt mig med den :)

2. Jag tycker denna t-shirten är gullig men ändå snygg, fin men ändå vardaglig. Funkar till det mesta känns det som.

3. Hehe, tyckte den var lite häftig =) Jag hade nog dock inte kunnat ha den, bl.a för att den inte har axelband. Jag måste ha axelband, annars tappar jag kläderna (störande!). Man får bara hoppas att ingen drar ner dragkedjan när man har den ^^

4. Enkel men ändå snygg lång t-shirt. Den är lite "slapp" och det gillar jag. Den har också ett band i midjan som gör att man inte ser ut om en säck potatis.

5. Tyckte denna t-shirten från bikbok var cooool ^^ och vet ni vad?? jag köpte den =D Tydligen var det någon model eller något som designat den typ... är lite osäker men den var iallafall "limited edition"

6. Jag hade nog tänkt mig denna som en t.shirt att ha under andra kläder, en "under t-shirt". hade jag ägt någon väst så hade det nog varit snyggt. Men den funkar utan något över också enligt mig.

7. Lite smått häftig jacka tyckte jag :) Jag hade kanske dock tagit bort den där grejen som sitter vid bröstet om det går, men vem vet det kanske bara hade gjort den sämre ^^

8. Snygg, modern, bekväm? Jag gillar den iallafall. Gillar modellen på dessa jckor. Tyvärr är det väldigt många som har såna eller liknande och då sjuker de i värde enligt moi. Men hade kunnat tänka mig den ändå.

9. Jag skulle behöva/behövde en bolero eller liknande att ha över min balklänning så därför tog jag med denna i kollaget. När vi var inne och shoppade hittade jag dock en annan som jag köpte =)  

Av SoMessedUp - 5 maj 2010 21:30

Vi har träffat på ett litet dilemma. Inget stort världsproblem direkt (verkligen inte) men skapar oss ändå en del problem. Jag och Deltaco och ganska tajta. Vi umgås med tre andra tjejer i klassen. Är man bra på matte räknar man snabbt ut att vi är fem stycken.


Jag och Deltaco jobbar ofta ihop på grupparbeten. De övriga tre varierar det lite på. En jobbar oftast själv, de andra två försöker jobba ihop men hitills har det inte funkar någon gång tror jag. Nu ska vi göra ett grupparbete i svenskan och en utav de tjejerna som inte kan jobba ihop hade tydligen pratat med läraren. Sagt att hon inte ville vara själv men inte kunde jobba med den där tjejern och så. Så våran lärare löste det så här: Alla vi fem ska jobba ihop... Bra lösning? Eller inte?


Jag och Deltaco hade redan bestämt vad vi hade tänkt jobba med, men vi kan kanske göra det också? Ingen utav oss fyra (endast hon som pratade med läraren) tror jag är helt nöjd över beslutet. Jag? Jag är osäker på vad jag tycker. Jag tycker såklart inte hon ska behöva jobba ensam om hon inte vill det, och kompisar ska ju ställa upp för varandra. Men jag tror dock inte detta kommer funka. Om alla vi fem ska vara i en grupp kommer det bli för många olika åsikter och skit, det lär säkert sluta med att vi bråkar (ovänner?) och det vill man inte ska hända. Speciellt inte nu den sista tiden vi har kvar av nian... sista tiden ihop.


Får väl helt enkelt se hur det blir med detta. Vi har svenska imorgon och då måste alla betsämt sig om de vill jobba ihop eller inte. Jag lär nog gå med på det tror jag...

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards