SoMessedUp

Alla inlägg under maj 2010

Av SoMessedUp - 27 maj 2010 16:49

I tidigare inlägg nämnde jag nationella matten, jag skrev att jag skulle skriva mer om detta senare och nu är det senare =) Min matte lärare sa att det var tre styckens prov i klassen som han skulle kolla närmare på. Han skulle se om de uppnådde målen för MVG, och jag var en utav dem O.O  Blev skit glad =) Sedan sa han till mig att om jag fick MVG på nationellan så ska han höja mig till MVG i matten (!!!!!!) Blev förstås skit glad när han sa detta!


Men jag måste erkänna att det var lite blandade känslor... jag var skit glad på mig själv för att det gått så bra och att jag kanske kan få mvg men så var det den där negativa känslan långt inom mig samtidigt som sa mig att om jag nu inte skulle ha fått mvg så skulle jag bli så jävla besviken på mig själv. Den lilla elaka rösten inuti mig som viskade detta hatar jag... Även om jag inte lyckas få mvg så är det ju jätte bra ändå... men den där lilla rösten påminde mig om att jag kommer bli skit pissed off på mig själv om jag nu inte lyckats, och jag vet att den där lilla rösten alltid har rätt... tyvärr...


Idag frågade jag läraren om han hade kollat mitt prov än och det hade han! Åh-Åh! Shit! Han sa... att jag hade klarat det!!! Fy faaaaaaaaaaaa-aaaaan va gött!! Blev jäkligt nöjd och det antar jag att ni förstår =D JÄVLIGT NÖJD :) Han sa att han var stolt och han vrkade riktigt stolt, och jag kan säga att han inte är den enda som är stolt... är jävligt stolt själv :D NAJS säger jag bara! Vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva hur glad jag är ^^


NAJS!!!

Av SoMessedUp - 25 maj 2010 22:02

HejHej! Jag tänkte lägga upp ett dikt försök jag gjorde en gång. Vill bara varna er: Dikt är inte min starka sida. Gick nämligen igenom lite smått grejer jag har gjort och hittade ett dokument med (failade) dikter. Så tänkte att jag kan lägga upp dem :) Här kommer en utav dem:

 

Kärlek…

Det kan betyda två saker

Lycka och smärta

Det kan vara något vackert

Men det kan också vara något hemsk

Det kan vara besvarat

Men också obesvarat

Det är något av det finaste man kan uppleva

Men kan också var något av det värsta

Det kan få en att älska livet

Men också få en att vilja dö

 

Så då är den svåra frågan, är det värt det?

Av SoMessedUp - 25 maj 2010 20:11

I matsalen idag satt vi och kollade ut på barnen som lekte i lekplatsen utanför. De lekte så kärleksfullt och fint med varandra, det riktigt värmde i hjärtat att se dem... neeej...så vad det väl inte riktigt! Det var snarare såhär: De knuffades, de slogs, de bråkade och jag blev nästan riktigt rädd av att se dem O.o


Fan vad ungar kan vara elaka. Visst, det mesta som de gjorde mot varandra var väl på skoj men ändå! Vissa saker såg ut att göra riktigt ont.


(man måste älska paint ;))

Bland annat en grej som ungarna gjorde som jag reagerade på var detta: En unge stod emellan två gungor. På de gungorna var det barn som tog fart och krockade in på ungen i mitten. Ibland kom de samtidigt ifrån två håll i full fart. Såg ut att göra skit ont tyckte jag! Jag hade absolut inte velat vara ungen i mitten. Den kanske tyckte det var kul men det såg iallafall ut att göra ont! OntOntOnt! 


Ungar är så jävla våldsamma ibland! O.o

Så kids: Ta de lugnt för fan!

Av SoMessedUp - 25 maj 2010 19:56

Jag säger bara:   


Papa Roach- Getting away with murder


Texten:



Av SoMessedUp - 24 maj 2010 21:18

Y: "Jag har små bröst... blabla..."


Men gud! Nej du har inte små. Och innan du säger något sånt kanske du ska tänka på vem du har bredvid dig. Denna gång hade du nämligen en tjej som knappt har A-kupa bredvid -_- Så kom inte här och säg att du har små, okej?!

...och folk undrar varför jag är missnöjd med mig själv (hon säger att hon har små så står jag där med typ hälften av hennes storlek...)... okej, det gör dem inte för de flesta vet nog inte det, menmen...

Snygg paint bild, jag vet ;)  

Av SoMessedUp - 24 maj 2010 20:46

Daniel tittade ut över skolgården. Vid denna tid så hade nästan hela skolan samlats på den. De coola hängde lite överallt och de mindre populära höll sig intill väggarna. Daniel fasade för att bege sig ut över skolgården, de hittade alltid på något jäkelskap mot honom. Han tog det första steget ut, än så länge var han osedd. Han tog ett sista andetag, stirrade ner i marken och begav sig sedan med snabba steg iväg. Han försökte hålla sig så långt till kanten som han kunde men utan framgång. Jonas och hans gäng fick syn på honom ändå. Daniel kunde se i ögonvrån hur deras blickar följde honom och hur de sedan närmade sig med raska steg. Plötsligt var de framme vid honom. Jonas tog ett hårt grepp i hans tröja och tryckte upp honom mot väggen. Jonas vände sig mot killarna och de utbytte några blickar. Sedan tog de alla tag i Daniel och släpade med honom, streta emot var såklart lönlöst men han försökte ändå. De släpade bort honom mot flaggstången och någon kille kom springande med ett rep. Självklart var repet till för att binda fast honom i flaggstången, och det tog inte lång tid innan de hade lyckats med det. Alla ungdomar som stod på skolgården hade nu vänt sig om och tittade spänt på. En del extra hade kommit bara för att se på föreställningen. Alla samlades runt honom, de pekade och skrattade. Även de opopulära deltog i det roliga. Han fick en del saker kastade mot sig, mest var det pappersbollar och kottar.

”Jävla nolla!” ”Kolla in tönten!” ”Efterblivna mobboffer!” Orden och skratten ekade över skolplanen och inuti Daniels huvud. Han kände hur en klump började bildas i halsen och hur allting började bli suddigt framför honom. Han fick inte börja gråta, de skulle märka det och skratta ännu mer. Han ville inte ge dem den tillfredställelsen. Han försökte svälja klumpen och tänka glada tankar, men det är inte så lätt när hundra personer står och skriker ut alla fel man har. Daniel kunde se hur några lärare tittade ut på det som skedde ifrån fönstret, de tittade ett tag, sedan tröttnade det och gick därifrån, utan att ens försöka förhindra det. En ilska vällde upp i Daniels kropp. Han ville skrika rakt ut, skrika åt alla jävla puckon. Men han kunde inte. Han fick inte fram ett ljud, hans ben höll på att ge vika under honom och det dunkade i hans huvud. Allting kändes suddigt. Det kändes som om han skulle bryta ihop vilken sekund som helst.

Av SoMessedUp - 24 maj 2010 20:39

Idag har jag jobbat på min so uppsats enda sedan jag kom hem nästan, och är fortfarande långt ifrån klar. Så jag får väl kanske ta hela dagen imorgon också. Jag väntar på ett paket ifrån posten och har gjort det några dagar nu, tycker det borde komma snart... suck... Fick höra en bra sak om matten idag, kommer nog skriva mer om det när jag har fått reda på mer. Antingen blir det ett jävligt glatt inlägg eller så blir det ett där jag är besviken på mig själv, vi får hoppas på det först nämnda :)

Av SoMessedUp - 23 maj 2010 21:02

NEJ! HELVETE OCKSÅ!!


Jag har hört/läst lite att Vampire Diaries ska ha ett uppehåll. Jag var rädd för att detta skulle vara sant och nu har jag fått det bekräftat: Vampire Diaries ska ha ett uppehåll! Fan också! Gick in och kollade nyss men det hade inte kommit upp något nytt avsnitt :( Suck...

 

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards