SoMessedUp

Alla inlägg under juni 2010

Av SoMessedUp - 21 juni 2010 23:22

Som ni troligtvis vet så har våran kronprinsessa Victoria precis gift sig. Det blev väldigt stor grej utav detta! Är det verkligen en så stor grej?


Sveriges nästa drottning gifte sig precis, det är väl ganska stort. Men samtidigt så är de ju vanliga människor, precis som alla andra. Om Erik Svensson (random) gifter sig så är det ju inte alls så stort. Visst är hon prinsessa, inte bara det, hon är kronprinsessa. Men ändå, lite väl stor grej gör de väl av det? Eller?


Jaja, grattis till dem iallafall ^^

Av SoMessedUp - 21 juni 2010 15:38

Tänkte göra lite reklam för en produkt nu ^^ Raka benen är väldigt tråkigt enligt mig, så jag vill gärna göra de så sällan som möjligt och när man väl gör det vill man att det ska bli bra. Man vill att det ska bli helt slätt och utan några små jävla hår :) Har (som säkert många andra) provat lite olika sätt. Har dock inte provat att vaxa benen...


Har rakat benen med bara en vanlig (engångs) rakhyvel, det är detta jag har kört på mest nu det senaste. Men då är det ganska stor chans att man börjar blöda. Och så brukar min (kanske andras med) hur bli röd spickig. Men håren försvinner iallafall ^^

<--- dock inte dessa ja har


Har provat kräm. Vet inte vad det kallas men man smörjer in benen i det och låter det sitta på ett tag. Sedan tar man bort det med en slags skrapa. När jag har gjort detta så har det blivit några hårstrån kvar som jag fått ta med vanlig rakhyvel sen. Detta körde jag ett tag förr, men tröttnade.

<-- tror det var denna...


Elektrisk rakhyvel. Den kör jag med ibland när det itne behöver vara så noga. För när jag gör med den brukar det inte bli så välrakat som jag vill ha det, brukar bli kvar lite stubb. Det kan ju vara så att den jag har är dålig bara, jag vet inte. Men kör som sagt med denna när det inte behöver vara så noga och jag vill få det gjort fort.

<--- Inte denna jag har


I onsdags så testade jag en ny sak, Gilette rakgele. Jag blev riktigt nöjd med resultatet =) Blev inga små stubbisar kvar och fick med alla hårstrån :) Så det blir nog att jag kör på denna ett tag (om jag orkar) ^^ This is the one:

    

Av SoMessedUp - 20 juni 2010 22:36

Färgade håret för en vecka sen. Tänkt lägga ut hur de blev men har inte orkat men nu kommer det iallafall ^^


På bilden kan ni se hur förpackningen såh ut och hur hårfärgen skulle bli. Dock hade jag blekt hår innan och min hårfärg blev verkligen inte som bilden visade. Håret på bilden har lila ton, mitt fick röd ton ^^ Men jag blev inte besviken för jag gillade så det blev :) Dock tycker jag inte mitt hår är så snyggt utsläppt (tyvärr inte uppsat heller).


Ville bara visa detta ^^ Nu ska jag nog ta och se på någon film eller nått =)

Av SoMessedUp - 19 juni 2010 23:14

Tänkte göra en liten recension på en film som jag såg på igår kväll. Den heter Dorian Gray.

Jag måste säga att den inte var riktigt som jag hade tänkt mig. När jag såg trailern fick jag av någon anledning en vamppyr känsla men det var ju fel.


Handling: Den handlar om en kille vid namn Dorian Gray som kommer till London. En konstnär mlar ett underbart porträtt utav honom som alla älskar. Vill ni inte veta vad filmen handlar om så läs inte detta... Dorian gör (omedvetet) en pakt med djävulen typ. Dorian slutar åldras kan ej skadas. Istället portätt får istället ta över detta. Målningen blir hemskare och hemskare och om Dorian får ett sår så överförs det till tavlan. Dorian blir också med tiden lite aggressivare. Hans behov av sex är också ganska stort och varenda människa faller för honom.


Jag tyckte filmen var wierd och udda men jag gillade den ändå. Jag läste en del kommentarer som där det stod att de tyckte det var för mycket snusk i filmen med jag gillade det ;) Ärligt talet var de scenerna bland de bästa i filmen enligt mig ^^ Men så är jag ju lite pervers också ;) Haha. Tydligen bygger filmen så en bok men det kan jag inte yttra mig något om eftersom jag inte läst den.

Jag tycker iallafall att filmen definitivt är sevärd =) Så har ni tråkigt så kan ni ju ta och se den, den finns på youtube ^^


Trailer: 

Av SoMessedUp - 19 juni 2010 23:01

Nu har sommarlovet börjat... Och sista dagen med klassen är förbi. Jag har dock inte fattat att jag kanske aldrig kommer träffa vissa utav dessa människor igen. Jag har inte ens fattat att det är sommarlov. Det känns som det är en vanlig jävla helg som börjar lida mot sitt slut, och jag träffar snart klassen igen. Tyvärr är ju inte dessa tankar sanna.


Jag kan inte fatta att jag kanske inte kommer träffa vissa av dem igen. Fick inte ens sagt hejdå till vissa... fy fan. Jag önskar att jag kunde fatta vad som händer. Jag önskar att jag kunde känna äkta saknad över dem och jag önskar att jag kunde gråta. På skolavslutning, sista dagen då vi träffades... jag grät inte någon gång. Jag ville faktiskt gråta. Ville visa att jag inte var känslolös och gillade klassen, för detta är faktiskt sant, men jag grät inte. Troligtvis var det för att jag inte insett vad som hänt. Jag kanske aldrig inser det. Ibland känns det som man lever i en helt annan värld, helt ovetande om vad som försigår omkring en.


Samtidigt som jag ville gråta så ville jag inte klämma fram tårarna, det hade känts så fejk. Och fejka var det sista jag ville göra. Jag ville sörja på riktigt.

Vad som jag tycker är ännu svårare att fatta är att jag och Deltaco inte ska gå i samma klass längre. Jag försöker förklara för mig själv att jag inte kommer gå i samma klass längre men då glömmer jag en sak, Deltaco gick i klassen. Om jag nu lyckas övertala mig själv att jag ska byta klass så känns det som hon ska gå i samma som mig fortfarande, att vi byter till samma. Men det kommer vi inte...


Jag har länge tänkt "Snart måste jag lämna klassen. Och sluta gå i samma klass som Deltaco, fan vad hemskt" Men det känns som den tiden är långt framöver men det är den inte, den är nu. Jag har lämnat klassen (inklusive Deltaco) och ska om ett tag börja en ny, ensam....


Har väldigt svårt att fatta att detta verkligen händer. Känns som det bara är tankar, eller en dröm. Snälla någon, väck mig....

Av SoMessedUp - 16 juni 2010 00:06

Fick ju som sagt mina betyg förut så nu tänkte jag tala om vad jag fick. Vill bara säga först: Är väldigt nöjd =D


Jag fick 8 Mvg (!) 8 Vg och 1 G. G:et var såklart i gympa, jag är inte förvånad alls. Dock blev jag väldigt förvånad över mitt Mvg i slöjd O.o Jag trodde snarare att jag skulle få Mvg i musiken eftersom jag fick alla rätt på provet och på läraren lät det nästan som jag skulle få det (blev lite besviken där men försöker fokusera på det positiva).


När man räknar ut hur mycket poäng man har fått så är G värd 10, Vg= 15 och Mvg= 20. Man ska ha 16 betyg som man räknar ihop ifrån. Om man läser ett tillvals ämne som t.ex språk (som jag gjorde) så läser man ju 17 ämnen. Det innebär att det lägsta betyget inte räknas med, i mitt fall var det idrottsbetyget.



Som sagt: NÖJD NÖJD :)  

Av SoMessedUp - 15 juni 2010 22:09

Jaha... Nu var sista dagen i denna skola förbi. Jag kommer träffa de flesta ifrån nian (de som kommer) imorgon på balen, men ändå. Jag kommer kanske aldrig träffa lärarna igen, kanske aldrig gå i de korridorerna igen, kanske aldrig vara på den skolan igen... Väldigt hemskt faktiskt. Man har gått där nu i tre år och så helt plötsligt så kommer det inte bli så längre...


Det var iallafall en ganska bra avslutning vi hade. Fick en del kort på klassen också =) Först hade alla nior en "film stund". Vi fick se på kort och filmklipp på oss. De flesta hade gjort skolfilmer, olika skol projekt som bestod utav film, och hade lämnat in dem som tävlingsbidrag. Jag och Deltaco var några av dem. Det delades ut pris. Det största priset var ju såklart "Bästa film". Sen var det pris som "bästa foto/klippning", bästa "utstickning" (eller nått), bästa manliga skådespelare, bästa kvinnliga skådespelare. Och gissa vad, av NÅGON knäpp anledning så vann (!) jag det sistnämnda! Jag blev alltså niornas bästa kvinnliga skådespelare ^^ Inte så dåligt med tanke på hur många som tävlade.


Själva skolavslutningen ägde rum i kyrkan. Där hölls det en del uppträdande utav elever. Jag tyckte de som upptädde var jätte modiga och duktiga. En sak som verkligen störde mig är när folk skrattar åt de som framträder, det är så jävla respektlöst! En tjej, som är väldigt opopulär, framträdde och vissa fnissade åt henne. Blir så jävla förbannad! Här har denna tjejen tagit mod till sig och gör detta, då kan man visa lite respekt. De som inte vågar utan bara sitter där och tittar och förväntar sig att andra ska ställa upp och vara jätte duktiga kan ju för fan visa lite hänsyn. Visa hänsyn eller gå upp och gör något själv säger jag bara! Själv var jag kanske inte så jätte förtjust i denna tjejs framträdande. Men jag satt ändå tyst och lyssnade och applåderade sedan, jag visade mitt stöd, visade respekt. Jag beundrade denna tjej, även om jag inte älskade framträdandet, hon vågade gå upp och göra sin grej och skita i vad alla andra tyckte.


Efter detta fick vi gå iväg med våra klasser. Vi fick våra betyg och en ros utav lärarna. Själva gav vi dem också blommor =) För 900kr sammanlagt O.o När vi väl slutade hade många i klassen (mig inkluderat) svårt att gå därifrån. Vi ville inte lämna klassen, lärarna, skolan... Det blev en hel del tårar ifrån fler stycken, dock inga från mig. Jag hade faktiskt velat gråta lite, men brukar oftast inte göra det, inte när det gäller såna här saker. Om man inte gråter känner man sig nästan känslolös. Ville gråta för att visa att jag gillade klassen och kommer sakna den. Jag hade kanske kunnat tänka på jätte hemska saker för att få fram tårar (brukar funka) men det hade inte alls känts äkta.


Sedan blev det en del kramar och tillslut gick alla därifrån...


Kommer sakna min klass <3333333

Av SoMessedUp - 14 juni 2010 22:24

Idag i skolan hade vi arbetslagsdag typ. jag tror det kalls så iallafall... men nu blev jag osäker... menmen det är inte det viktiga ^^


Vi var sjuorna, åttorna och niorna ifrån vårat arbetslag och umgick och lekte. Det var niorna (alltså vi) som organiserade allt. Själv var jag i en grupp som hade hand om lekarna. Vet inte hur lyckat det blev... men det löste sig iallafall ^^


När vi kom dit fick man underhålla sig själv lite. Det fanns bandy, fotboll, kubb och annars kunde man bara sitta och prata =) Förmiddagen bestod utav tävlingar (och tävlings gruppen sa att det skulle gå fort, jo visst!), sedan var det lunch. Efter lunchen var det lite lek och bad. På bryggan så kastades folk i. Men innan dess hölls där en tävling. Man skulle svara på frågor, svarade man fel så åkte man i sjön. En kompis till mig var med och dömde (?) i den tävlingen. Men när en person svarade rätt så åkte min kompis av någon anledning i vattnet. Kompisen hade en hundralapp och en mobiltelefon på sig. Hundralappen gick att torka, med telefonen var det sämre... Den plumsade ner på havets botten O.o och det var för djupt för att hämta den... Så hon fick inte tillbaka den, vilket såklart gjorde henne lite sur, det var ju inte tänkt att hon skulle åka i. Jag tycker verkligen synd om henne :/


Jag måste säga att jag tycker att hon tog det relativt lugnt ändå. Jag hade ju freakat totalt. Antingen hade jag väl blivit skit förbannad eller jätte ledsen. Jag är verkligen glad att det inte var mig det hände... stackars kompis...



Imorgon har jag jätte lång sovmorgon, skönt ^^ Sista dagen i skolan imorrn, blandade känslor om det. Nu ska jag nog snart sova, hejhej =)

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards