SoMessedUp

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av SoMessedUp - 24 juni 2010 22:22

Dags att lägga upp en ny låt nu känner jag =)


Fallen leaves- Billy talent 

Text:


Video: 

Av SoMessedUp - 24 juni 2010 21:20

Jag har upptäckt en sak: jag älskar anime serier ^^ Jag har gillat manga länge men aldrig riktigt sett på serierna, förens nu. Jag gillar deras våld, deras nakenhet (ops) och deras storys ^^ Nu kan jag väl inte dra alla under ett streck för jag har ju bara sett två, men det är dessa två jag åtgår ifrån nu ^^ Anime serier är verkligen i min smak. Detta jag skriver nu fattar troligtvid bara Deltaco: De känns som de är något på skulle kunna komma på. De är våran stil typ =)


Eflen Lied

Jag har sett klart på denna serien, blev klar tidigare idag. Älskade den! Lite väl mycket blod och överdrivet brutalitet men det kändes ändå rätt för serien. GIllar denns story! Den var ju så ledsam :/ Och jag älskar ledsamna saker... Det var en del frågor jag skulle viljat ha besvarade i serien som inte kom fram i slutet, man får lixom lista ut lite själv. Men det var okej för mig =) Rekommenderar denna starkt ^^


Chobits

Jag har ännu inte sett klart denna serien, håller på nu. Har sett åtta avsnitt hitills och jag älskar den också ^^ Den handlar om en kille som heter Hideki ifrån landet som flyttar till stan. Där har alla en väldigt välutvecklad sorts dator kallade Persocons. De är i människoform och väldigt sjävtänkande. Hideki vill gärna ha en men de är alldeles för dyra för honom. Tursamt nog så hittar han en (Persocon) som ligger bland soporna och tar med henne hem. Hon är en super söt och ovanlig "dator". Det enda hon kan säga när han hittar henne är Chii så det är det namn hon får. Nu berättar jag inte mer om den ^^ Jag älskar serien och jag ÄLSKAR Chii!! Hon påminner mig om en ;) Här är bild på henne:

Vet ni vad som är väldigt lustigt? När jag sökte runt på google för vääldigt länge sedan så hittade jag en söt liten manga flicka. Jag sparade massa utav bilderna på datan och har haft som bakgrund bild och sånt. Nu vet jag att den otroligt söta flickan jag hittade heter Chii ^^ Lite lustigt enligt mig. Rekommenderar också denna serie starkt ^^

 

Här får ni ett litet klipp med Chobits: 

Nu ska jag återgå till serien lite till innan jag ska sova ^^

Av SoMessedUp - 24 juni 2010 21:06

<Bild>

Jag kände att det var dags att göra ett inlägg. Det var väl ett tag sedan jag gjorde det. Jag har inte så mycket att skriva om... Men jag kan väl skriva om kanske en person. Hon gick i min och SoMessedUp klass i sjuan. Hon har också gått med oss tidigare.


Hon är nog inte helt frisk tror jag, det måste vara något med henne tror jag eller så är hon väldigt desperat efter uppmärksamhet. Men hennes familj är med lite så där konstiga. Jag har både ogillat och gillat denna person. Kanske inte gillat mer tyckt synd om. Hon förfölde mig och SoMessedUp på rasterna när vi gick i sexan kan man väl säga. Sedan började vi i sjuan och hon kom i våran klass då med. Inget vi var för glad för. Dessvärre kunde vi inte göra något åt. Vi försökte komma översens med henne för vi tyckte synd om henne, hon var inte så populär bland de andra "barnen". Men till slut tröttade vi två på henne.


Hon ljög hela för oss och alla andra. Hon ljög om att hon var gravid, att hennnes farmor hade ett rosa slott i Tyskland och något om hennes pappa. Klart var det mer lögner men de kommer jag inte ihåg. Så vi sa till henne om hon skulle fortsätta ljuga ville vi inte vara hennes vänner, kanske inte det snällaste men vi var trötta på hennes lögner. Hon blev sur på oss, blev bitch mot oss. Sedan pratade vi inte så mycket mer med henne. Hon flyttade kort där efter.


Sedan något år senare skrev jag och SoMessedUp med henne på msn. Vi började snällt men sedan började vi bråka med henne. Sa lite elak saker till varandra. Kanske så himla snällt av oss men hon hade en kompis till mig och SoMessedUp på msn. Hon sa nämligen elak saker om oss till honom, vilket "han" berättade att hon hade gjort. Så det tog vi upp med henne. Hon blev då sur, vilket gjorde SoMessedUp och mig sur med. Efter det har jag inte haft någon kontakt med henne alls.


Tills idag, på Konsum. Jag var med mamma och handlade. Då fick jag syn på henne men jag bestämde mig för att typ ignorera att hon var mitt framför mig. Men då fick hon syn på mig och hälsade. Hon bara 'Hej, DELTACO, minns du mig? Det är jag Namn'. Jag skrattade och sa hej till henne sedan prata vi lite kort, jag kunde inte vara otrevlig för min mamma stod alldeles bredvid mig. Så samtalet förblev trevligt.


Snacka om att jag blev när jag såg henne. Vad skulle ni ha gjort i den sitationen? Jag kan inte fatta att hon hälsade på mig, jag hade inte hälsat på henne.

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards