SoMessedUp

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av SoMessedUp - 29 juni 2010 23:25

Har börjat lyssna lite på Secondhand serenade igen, men denna gång med lite andra låtar =) Gillade dem tidigare men då lyssnade jag på It's not over, lite på Your call och I hate this song


Nu lyssnar jag på bland annat denna:

Secondhand Serenade- Fall for you 


"I won't live to see another day..."

"Cause a girl like you is impossible to find, you're impossible to find"

Av SoMessedUp - 29 juni 2010 23:02

Jag har funderat lite på att skaffa hårförlägning, dock är det vissa saker som gör att jag tvekar. För det första kan jag inte ett skit om det xD Jag vet heller inte riktigt vilken färg jag skulle valt helt. Jag färgar håret emellanåt, inte jätte ofta men ibland... Jag har funderat lite på det och tror att jag isåfall skulle färga håret svart och ha svart hårförlägning.


Deltaco nämnde hårförlägning häromdagen och föreslog typ att vi skulle göra det. Jag har funderat på det en del innan hon frågade och hennes fråga väckte den önskan lite extra.


Ett annat problem jag har: Jag är ju väldigt kort (ca 150 tror jag), och då vill jag gärna ha saker som får mig att se längre ut om man kan säga så. Dock vet jag ju inte var de är för saker. Det finns säkert tusentals små hemliga tips, tyvärr vet jag inga :/ Jag är rädd att långt hår kommer göra att jag ser ännu kortare ut (vilket jag verkligen inte vill), men jag kan ju ha helt fel, det kanske har motsatt effekt. Men det känns som man ska se mognare ut i kort hår... vet inte varför. Så jag är tveksam över hårförlägning (detta är som sagt inte enda anledningen, men en utav de största).


Egentligen borde jag väl ha klackskor men jag kan inte gå snyggt i den. Det ser nog bara väldigt sjukt ut när jag försöker... Dessutom ser det nog ganska failat ut om jag har klackskor men fortfarande är kortare än alla andra! Eller jag vet inte..


Suck... Jag önskar att någon expert bara kunde komma och fixa mig, dock ska det ändå vara "min stil" (vad nu det är). Önskar att jag inte var kort ibland, känns som om det förstör mycket, suck....

  

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards