SoMessedUp

Alla inlägg under september 2010

Av SoMessedUp - 26 september 2010 21:30

I fredags såg jag på Tyra Banks Show. Väldigt bra, ser det programmet alldeles för sällan ;)


Det handlade om olika sätt att läsa människor. Via födelsenummer, stjärntecken, utseende osv. Folk fick komma fram och fråga frågor och så fanns det experter inom de nämnda områderna som svarade. Det var lite coolt faktiskt.


Jag hade velat att någon läste mitt ansikte och berättade vad det visade typ. Hon som var expert på att läsa ansiktsdrag sa något om tecken på sexuallitet var dessa: En grov grop i hakan, och sträck över läppen typ. Sedan pratade hon lite om stora, breda munnar, minns tyvärr inte så mycket. Jag undrar om sådant verkligen stämmer...


Stjärnteckensgrejen tror jag inte på. Isåfall skulle ju alla som är födda i till exempel Jungfrun vara precis likadana... Det stämmer ju inte riktigt :P Eller att alla Jungfruar ska ha tur i spel exakt samtidigt, men inte inleda förhållande typ :P Det känns lite fejk enligt mig.


Nee... jag tror inte riktigt på såna här saker... Men vem vet, det kan ju stämma ;) ...Men... nää ^^

Av SoMessedUp - 25 september 2010 23:15

If I gave it all away for one thing...


Finger Eleven- One thing, video

Finger Eleven- One thing, text

Av SoMessedUp - 25 september 2010 22:13

Att ha en talang är nog något som många vill. Man vill ha något som man är extra bra på, gärna bättre än alla andra.


Jag vet att jag vill ha en talang. Tyvärr verkar jag inte besitta någon. Det närmaste jag verkar ha är skrivandet och den kommer jag inte långt på för den talangen är jag inte särskillt bra på. Så jag har nog ingen.


Det finns många som har en talang, ofta blir påverkar det ju ens jobb och framtid. För om man har en talang så är det oftast i något man gillar. Jag vet flera som har sina talanger, måla, sjunga, dansa, fota, fotboll m.m. Vissa personer har ju till och med flera talanger, de kan väl dela med sig lite ;) Fast det är ju såklart inget man bestämmer själv...


Det kan ju vara så att en person besitter en talang som den aldrig ens upptäcker. En person kanske är skit grym på att spela harpa och hade älskat det om den testa, men personer testar det aldrig och upptäcker det därför inte. Tänk så många oupptäckta talanger det finns. Hm... undrar om jag har någon... Det vore väldigt bra om någon bara kom fram till en och sa vad man var bra på och vad man suger på, tänkt så bra det vore :) Det kan ju vara så att man tror att man är bra på något men har helt fel egentligen (se bara på idol). Det är ju lite synd...


Kommentera gärna om ni har någon talang eller något ni är bra på =) Skriv dock inget ni är dåliga på, vi vill ha positiva tankar här ;) Måste lära mig sånt ^^


<-- Målning av Magritte, på skor-fötter ^^

<-- Kända trilogin sagan om ringen.

Den som ändå hade en sån här talang...

Av SoMessedUp - 24 september 2010 22:47

Såg på film förut. Myste med mamma i soffan, mysigt ^^ Vi såg först på Ullared (är alla som jobbar där lika "tröga"? ^^), sedan blev det film-time.


Vi såg på Grown Ups. Den var en typisk komedi. Både jag och mamma skrattade flera gånger. Det ger er väl en ledtråd till att den var bra? ;) Så alltså... Den var bra ^^


Handling: Den handlar om ett gäng killar som var vänner som små och spelade basket ihop. Filmen handlar om när de har vuxit upp. Deras gamla basket tränare dör och de går på hans begravning. Efter det stannar killarna+ deras familjer och bor ihop i en stuga ett tag. Där utspelar filmen sig :) Jag skulle rekommendera filmen, egentligen inte så stor handling men den var ganska kul ^^


Trailer:

Av SoMessedUp - 24 september 2010 22:28

Äntligen helg, skönt ^^


Idag har jag fixat lite med mina naglar. Här har ni resultatet:

Japp, gjorde olika på alla naglar men detta var ju bara ltie test på vad man skulle kunna ha ;) Är dock lite rädd att jag är för lat för att ta bort det efter helgen när det är dags för skola...

Jag har inte använt några stenar/pärlor på någon av naglarna. Detta har jag gjort:... Jag fick ett blått graffiti nagellack av Deltaco

<-- Så ser de ut.

Jag ville testa vilka färger det passade att ha på så många av naglarna har detta på sig. För er som inte vet hur nagellacket fungerar så kan jag tala om det, först tar man ett underlack, säg t.ex rosa, sedan när det torkat målar man graffiti nagellacket uppe på. Efter några sekunder börjar graffiti nagellacket spricka upp och bildar snygga mönster :)

   Jag har också använt mig av glitter. Vanligt hederligt glitter. Jag kom på att man kan ju ta det på naglarna så jag planerade att införskaffa det men då fick jag reda på från mamma att vi hade glitter hemma so I gave it a shooot ^^ Testade att ta det på hela nageln och bara halva. Försökte också prickar men det blev lite misslyckat. Såhär gjorde jag: Jag tog nagellack och innan det hunnit torka så tog jag på glittret. På nageln där jaf inte tog glitter över hela mlade jag den först vanligt. Sedan tog jag ett genomskinligt (kanske kunde tagit vanlig färg) på den delen av nageln där jag ville ha det. På så sätt kom glittret relativt på rätt plats. Gillar hur det blev med glitter med shit, det var glitter överallt efteråt!

   På en utav naglarna använde jag inga extra grejer utan målade bara vanliga prickar på med enn vanligt nagellack =)


Kanske inte blev så jätte snyggt men nu har jag iallafall övat ^^

Av SoMessedUp - 23 september 2010 22:20

Älskar Buffy The Vampire Slayer- Serien ^^


Är på Säsong 4 avsnitt 7 just nu. Försöker se ett avsnitt ungefär om dagen =) Ibland blir det ju att jag inte kan medan ibland hinner jag ser två, då blir jag glad ^^


Är lite beroende av ett youtube-klipp just nu. Det är om Spike <3 Kände på mig att jag skulle gilla honom när han kom in i serien och hade rätt ^^

Spike <3 

Beroende av detta klipp ^^ Ha på sig hörlurar och lyssna på denna, WOW =D

Av SoMessedUp - 23 september 2010 21:38

HejHej!!


Nu tänkte jag skriva lite om det som pratas väldigt mycket om just nu, nämligen valet. Och inom valet pratas det extra mycket om en speciell grej, japp jag pratar om Sverigedemokraterna.


Som ni kanske vet så fick de tillräckligt mycket röster för att få vara med och bestämma lite, de fick lite mandat. Har för mig att de fick  ca 20 mandat... 5.7% hade röstat på Sverigedemokraterna, det är mer än på kristdemokraterna som bara fick 5.6% Det låter lite men det är väldigt mycket, massa röster.


Det är jätte svårt tycker jag att avgöra om Sverigedemokraterna förtjänar det inte. Vissa åsikter de har kan vara rasistiska och rasism tänker jag ALDRIG försvara, men samtidigt känns det som om folk inte ger dem någon chans. Nu hoppas jag inte att jag får massa arga kommentarer för att jag skriver detta men om ni känner för att lämna en, feel free, alla åsikter är respekterade. Jag tycker det känns som att folk reagerar såhär "Sverigedemokraterna vill inte ta emot invandrare, de är rasister". Det känns lite som om folk (såklart inte alla) bara tänker så och dömmer dem utan att läsa om deras hjärtefrågor och vad de brinner för. Tro inte att jag försvarar dem, men jag tycker att man ska ge dem en chans.


Nu har inte jag koll på allt som de står för och representerar så jag tänker varken säga att jag gillar dem eller ogillar dem. Jag håller tyst om det. Tänker inte säga att jag gillar dem, för de kan representera dåliga saker. Tänker inte heller säga att jag ogillar dem, för de kan representera bra saker. Hitills har jag hört både saker jag gillar och ogillar hos dem.


På facebook har det kommit upp sjukt många grupper som handlar om att de ogillar Sverigedemokraterna. Jag blir lite sur... Flera av mina vänner har gått med och jag är ganska säker på att de inte alls vet mycket om partiet utan bara dömmer efter rykten, sånt tycker jag är väldigt fel. Själv håller jag mig borta från gruperna.


En annan sak som gjorde mig ganska upprörd är vad folk sagt efteråt. Politiker har sagt att svenska folket röstat fel. Så tycker inte jag att de kan säga. Vad svenska folket röstar på är upp till dem. Då ska inte någon komma och säga att de har gjort fel. Ytterliggare en sak som gör mig pissed off är min lärare. Jag anser att hon tryckte ner partiet. När hon pratade om valet sa hon att hon tyckte det var jätte dåligt att Sverigedemokraterna kom med på ett hörn. Hon sa att hon inte alls tyckte om dem och att hon stod för det. Hon sa saker som jag ansåg skulle kunna påverka våra åsikter, eller klanka ner på dem. Får hon verkligen göra så? Får lärare påverka på det sättet? Jag skulle svara nej, tycker det är fel.


Måste säga att det blivit jävligt stor disskusion om detta parti ^^

<-- Förtjänar SD det eller inte??


<- Deras symbol

Av SoMessedUp - 21 september 2010 22:08

Idag hade vi gympa, då hade vi orientering. Klassen var ute och det blev att alla nästan gick ihop. Ganska trevligt ändå :)


Vi gick förbi några trädgårdar och där fanns äppelträd. Då skulle självklart några gå in där och palla -_- Blev lite sur, vi som inte tog äpplen fortsatte att gå i förväg.


Varför ska man ta äpplen från någon annans träd egentligen? Om jag hade haft ett äppelträd och fått några äpplen i det så hade jag ju inte velat att några ungar kom och snodde äpplena. Jag hade blivit jätte sur. Men det tänker såklart inte de som tar äpplena på. Folk tänker alldeles för lite (jag med). Man borde oftare tänka på andra personer än sig själv. Men det är inte alltid så lätt. Men att inte sno andras äpplen är faktiskt inte så svårt att låta bli. Äpplena ägs faktiskt av någon annan.


Tänkt lite innan ni snor något från någon annans tomt, som t.ex äpplen.

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards