SoMessedUp

Alla inlägg den 29 september 2010

Av SoMessedUp - 29 september 2010 21:49

Idag när jag åkte buss till skolan så blev jag lite pissed off. Jag satte mig på ett säte bakom en person. Det var en vuxen, ingen jag kände. Personen hade sitt buss-säte nerfällt så det var ganska trångt för mig. Tror ni han fällde upp det? Såklart inte. Ibland tänker inte folk så mycket. Jag undrar om han inte tänkte på det eller om han bara sket i det. Jag orkade inte ens bry mig om att säga till honom. Satt där och var smått sur och flyttade sedan plats när några folk gått av.



En annan dag åkte jag och Deltaco buss ihop. Då satt en tjej vi kände framför oss, hennes säte var nedfällt mot Deltaco. Deltaco, som tyckte det var trångt, bad tjejen att fälla upp det. Tjejen var inte riktigt intresserad av att göra det. Hon sa något i stil med att det var därför säterna gick att fälla ner, för att man ska kunnna ha dem nedfällda. Så kan man ju inte resonera. Om man inte har någon person bakom sig kan man ha sitt säte nedfällt, har man någon bakom sig visar man hänsyn och fäller upp det. Piece of cake, huh? Man tycker att det borde vara lätt att fatta.


Om jag kommer till ett säte och sätter mig och det är nedfällt så fäller jag alltid upp det. Jag tycker faktiskt det hör till att man gör så. Man behöver inte ha sätet nedfällt så att det blir jätte trångt för stackaren som sitter bakom. Så jag ber er folk, visa hänsyn och fäll upp era säten.

 

Av SoMessedUp - 29 september 2010 21:45

Tänkte bara påpeka en liten sak. Nedanför skrev jag om läxor. Jag skrev att jag hade massa glosor i läxa och var rädd att få fler nästa gång. Gissa vad som hände? Vi har nu 92 glosor i läxa till nästa onsdag -_- Plus läsa och översätta en text, plus läxor i andra ämnen -_- Ett ord: Helvete....

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards