SoMessedUp

Alla inlägg under augusti 2010

Av SoMessedUp - 25 augusti 2010 19:39

Jag tror jag börjar trivas lite bättre nu. Jag trivs fortfarande inte helt. Känner mig fortfarande ensam, övergiven, utstött, förvirrad osv... Fortfarande lite deppig över den här skol grejen. Men jag kan glädje mig med att det verkar gå bra för Deltaco iallafall =) Jag visste att hon skulle lyckas. Även om hon själv var helt inställd på att gå in i någon depp-ensam-trans. Glad för henne.


Själv försöker jag faktiskt få vänner. Försökt pratat med några men ingen verkar jätte "på" att bli vän. Iallafall inte så mycket som jag behöver. De är inte dumma mot mig, som tur är, men jag känner mig väldigt ensam ibland. Idag gick det dock lite bättre. Försöker bli vän med lite folk. Jag har umgåtts lite med tjejen från mattekursen idag och det var kul. Enda problemet är att anledningen till att hon umgicks med mig var för att hennes kompis inte var där. När kompisen kommer tillbaka lär hon väl återgå till henne.


Tjejen som addade mig på facebook (med samma namn som mig) vinkade till mig i korridoren efter den första lektionen idag. Detta gjorde mig glad så jag gick dit hon och hennes kompis var, dock pratade de inte med mig. Det var bara en vink. Bättre än inget, visst? Vid maten fick jag det där problemet som jag hatar. Jag har aldrig haft det förr eftersom jag haft mina vänner, framförallt Deltaco, att sitta bredvid. Men nu har jag ju det jobbiga problemet att hitta plats. Ingen frågade mig om jag ville sitta vid dem så intiativet låg alltså hos mig. Fan. Jag frågade tjejen med samma namn som mig och hennes kompis om jag kunde äta med dem, de sa att det gick bra. Önskar bara att man visste om folk svarade så för att vara snälla eller för att de faktiskt vill det. På vägen till maten såg jag mattekurs-tjejen så jag fråga om hon ville med (hon var ju ensam idag), hon hakade på. Så vi fyra satt alltså bredvid varandra. Tror det gick ganska bra, kom varandra lite närmare iallafall.


På matten så satte jag mig vid en tjej som jag sett vara för sig själv. Hon är en trilling, coolt O.O Vi fick prata lite med kompisen bredvid, vilket då blev henne. Hon verkade inte heller jätte desperat över att bli vän med mig (tyvärr), men hon var trevlig.


En positiv sak som hände: Jag satt ju vid tre utländska tjejer igår i maten. Imorse skulle de till reseptionen och de frågade om jag skulle med (självklart tog jag chansen). De frågade också om några andra tjejer som verkade lite ensamma ville följa med. "Ledaren" om man kan säga så, hon verkar iallafall bestämma mest/ vara mest framåt av de där tre tjejerna verkar snäll och verkar bry sig om andra. Det var hon som frågade om jag ville med, och de andra ensamma tjejerna. Vi var var sju tjejer från klassen sammanlagt som gick till receptionen tror jag. Det var ju bra =) De två tjejerna från min gamla skola är inte taskiga mot mig eller total dissar mig men umgås inte heller med mig :/ Så där kan jag fortfarande inte räkna med något stöd.


Jag ska försöka imorgon också att bygga upp lite relationer med folk. Sätta mig vid dem och så, alltså inte sätta mig vid en tom bänk. Om det nu inte är så att det bara finns platser vid bitcharna och så :P Som tur är så verkar itne resten av tjejerna så förtjusta i dem heller ;) Killarna är ju en annan femma, men vad kunde man vänta sig? Killar verkar tända på brunkräm, smala midjor och bitchighet helt enkelt.


Vi får se om det blir mer och mer positivt framöver. Hoppas det. Och att behöva fråga folk om man kan gå med dem/sitta vid dem/äta vid dem osv är inget kul... Speciellt inte för en sån blyg, liten självkritisk tjej som mig. Men som sagt får glädja mig med att det verkar gå framåt för Deltaco iallafall =)

Av SoMessedUp - 24 augusti 2010 21:59

I wish somebody could see me


See my inside. What I really feel, not just what I am playing.

 

That's the kind of person I need. Someone who gets me, someone who see me.

 

Nobody does. Some think they do. They're wrong. And I'm the only one knowing it.

 

Not even you know me.  

Av SoMessedUp - 24 augusti 2010 21:35

Jag tycker denna låten har en så glad och catchy refräng ^^ Fastnade för refrängen första gången jag hörde den. Men texten är egentligen inte så glad. Melodi: glad, text: inte glad. Jag gillar de :)


The all-american rejects- Swing, Swing       Video


Texten: (lite långt intro) 

Av SoMessedUp - 24 augusti 2010 20:22

Så idag var andra dagen jag träffade den nya klassen. Jag har fortfarande ingen kompis. Jag vet inte om jag ska säga att jag trivs bättre eller sämre än igår. Både och tror jag, så inga framsteg med andra ord. Trivs alltså fortfarande inte.


Jag försökte att prata med tjejen från mattekursen, fast hon har ju redan en vän. Men jag tänkte att jag kanske kunde hänga med dem. Frågade henne om hon fått under eller överskåp, hon svarade trevligt, sedan fick jag dissen av att efter svaret gick hon och kompisen bara iväg. Aoutch... De två som gått i min förra skola görs inga framsteg med, snarare tvärtom. De sätter sig i klassrummet utan större tanke på mig. Den ena frågade iallafall om jag ville hänga med lite innan skolan börjat, till cafeterian och så. Men när vi går på rast och såna saker vet jag inte om jag kan gå med dem. De verkar inte direkt "på" att jag ska följa med så jag är rädd att de bara tänker "onej, hon igen". Jag är rädd att alla tänker så när jag kommer och tränger mig på, de flesta har ju redan någon de håller sig till.


När det var dags för mat visste jag inte riktigt hur jag skulle göra. Höll mig lite till de som gått på min skola men kände mig mest påträngande och missplacerad så jag gick före dem istället. De väntade inte direkt på mig när de gick ur klassrummet. Så jag gick alltså ensam till maten, men dessa två kom upp bakom mig. Jag tänkte att det är ju bra att jag är före dem. Då kan jag sätta mig vid ett ensamt bord och se om de sätter sig hos mig =) Dock valde de en annan kö som gick snabbare vilket gjorde att de satte sig först. I kön stod jag bakom hon från matten. Gjorde lite små ytterliggare försök att bekanta mig med henne. Hon gjorde samma sak, var trevlig med visade inga tecken på att hon tänkte bli vän utan stack iväg med tjejen hon kände. Ensam kvar alltså. När jag hämtade mjölk hörde jag något ropa på mig och fick se en kompis från den gamla klassen. Yes, tänkte jag. Då kunde jag ju sitta vid henne. Vi pratade lite men hon skulle gå ganska snart för de började snart så jag skulle bli ensam kvar om jag satt där. Kan nämna att hon hade lyckats skaffa sig kompisar, vilket var bra för henne.


Jag tänkte att jag får väl sätta mig vid dem från min gamla skola. De satt vid ett fyra-bord. Sist jag kollade fanns där en plats, nu var den upptagen. Fuck! Matsalen var nästan tom, bara några från våran klass typ. Så jag kunde ju sätta mig vid ett tomt bord (blir väl värre imorrn när allt e fullt!). Men så såg jag en plats hos tre tjejer ifrån klassen. Alla är utländska och verkade känna varandra sedan tidigare (vilket jag fick reda på sedan att de gjorde). Jag satte mig hos dem. De verkade trevliga. Alla utan en pratade med mig, frågade vart jag var ifrån och så. Ingen av dem åt något dock så det kändes som de satt och väntade på att jag skulle bli klar hela tiden, vilket jag tror de gjorde.


Under rasten stod jag bara mot en vägg... ensam... inget kul... Smsade lite med mamma, men hann inte så mycket innan vi började. Skrev att jag var ensam och ville skriva med någon typ. Vi hade under dagen en frågesport. Man fick gå runt i skolan och svara på 1 X 2- frågor. Vi blev indelade två och två. Jag kom med någon kille, satt nämligen bredvid honom. Känner mig jätte dum när jag sätter mig vid någon, speciellt när jag ser att den inte är intresserad av att prata med mig. Iallafall, vi fick gå frågorna ihop så då var man ju tvungen att prata lite, men han verkade ju inte alls intresserad av att "bekant" (alltså bli vän) sig med mig.


Så, japp.. jag är alltså i en klass utan någon att prata med... iallafall inte utan att känna att jag tränger mig på... great... och fyra tjejer gillar jag verkligen inte, bitchar...


Det har faktiskt varit en liten positiv grej kan jag ju säga också för att muntra upp lite. Är nämligen inte så positivt inställd till denna nya "upplevelse" just nu. Ensam och vilsen... Men jaja, positivt nu. När jag loggade in på facebook såg jag att en från klassen hade addat mig (hur fan hon nu hittade mig!), hon har samma namn som mig. De kommer bli jobbigt :P När jag tackat ja så skrev hon i chatten till mig. Frågade om det var jag som gick i klassen och så. Vi skrev inte så mycket. Hon frågade mig vad jag tyckte om klassen, jag sa det att jag inte direkt hade någon att umgås med. Hon skrev då att jag kunde va med henne och hennes kompis. Trevligt va? Visst, bara det att det känns som hon skrev det bara för att vara snäll. Blir väl bara en börda där också. Hon hade sin bästis i klassen (lyllos) så de var ganska tajta skrev hon. Kul -_- Synd, för verkade snälla och "normal". Inte bitchig eller fjortis eller så. Dock kan det bli lite problem med våra namn ;) Detta var det positiva :) Det mesta andra under dagen var väl inte lite positiv... Hoppas allt blir bättre snart =) För tre år såhär, det står jag inte ut. Det klarar jag inte.


Får väl se hur dag tre blir. Då ska vi dra igång med schemat (redan!) :S

Av SoMessedUp - 24 augusti 2010 19:48

  

Nu tänkte jag blogga lite här. Jag och SoMessedUp har som sagt va börjar i nya skolor. Vi går inte i samma skola. Det känns hemskt, igår saknade jag henne verkligen. Det var första dagen igår, för oss båda två. Det kommer bli konstigt att inte ha henne vid min sida. Hon har vart i min klass sedan ettan. Jag kommer behöva min bästa vän vid min sida. Dock så går vi ju inte på samma linje, det suger men vi kan ju inte välja samma linje bara för att få vara med varandra. Dock hade jag gärna velat vara med henne ändå. Men jag vill inte gå samma linje som henne. Den passar nog inte mig så mycket skulle jag gissa.


Nu ska jag förklara hur mina två skoldagar varit.

Första dagen:

Jag åkte med min syster och min brors flickvän. Min syster körde oss två. Först släppte hon av brorsans flickvän på hennes skola sedan körde hon mig till min nya. Hon hade frågat lite på vägen dit om jag var nervös, vilket jag inte var så mycket. DÅ. Sedan blev jag plötsligt väldigt nervös. Jag hoppade ur bilen, hon åkte iväg och jag satt ensam ner. Folk stod omkring mig men jag vågade inte ta kontakten med någon utav dem. Sedan gick vi in och då gick vi till våra klassrum. Jag gick först fel men jag hittade sedan. Vi fick höra våran nya lärare prata om linjen och sånt. Efter det fick vi börja med ett collage om oss själva istället för att prata framför varandra, tur. Jag blev klar med min innan maten. Så jag satt och kladdade på mitt nya schema. Sedan åt vi med mat klockan tolv, jag åt själv. Jag gick framför till några tjej, dock gick dem inte i min klass men jag tänkte att dem kanske vill ha mig där eller inte men jaja. Dem sa att jag fick sitta där men de bara pratade med varandra så jag gick efter ett litet tag. Trodde att jag gick till några som gick i min klass men tydligen inte. Tror flickorna gick i frisör eller florist, sedan komma två från klassen. Ena gillar jag inte, hon gick i samma skola som mig och hennes kompis, vet inte hur hon e. Men vi pratade inte med varandra ifall. Vi började igen efter maten klockan ett men då fick vi gå.... Vi kunde redan ha gått tolv men nee... Lite jobbigt, efteråt följde jag med min syster till ett köpcentrum nära skolan. SoMessedUp och två till följde med.


Okej, dag två(idag):

Då fick vi våra datorer, så den mesta gick åt det.

Av SoMessedUp - 23 augusti 2010 22:34

Okej, så idag var första dagen i den nya skolan. Det började bra, jag träffadde några jag kände på bussen. Två stycken jag känner som jag tycker är okej skulle också gå samhäll (skrivit med dem lite på facebook). Vi gick till salen där vi skulle samlas och väntade. Sedan fick vi komma in och vi tre satte oss bredvid varandra. Fick reda på att vi var 170 (tror jag ^^) elever som valt samhäll/spint. Rektorn för samhäll berättade lite saker sedan var det dags i gruppindelningen. Jag är nu en onöjd medlem i C-laget -_- Jag ville inte hamna i C men jaja, det är ju bara en bokstav (eller siffra som jag råkade säga här hemma ;)).


I klass kom jag med en av de två tjejerna, dock inte den jag gillar mest. Men jaja, skönt att känna någon första tiden. Med oss kom också en annan tjej som gått i samma skola, kul tänkte jag. Tills jag upptäckte att det blev de två+jag. Inte "vi tre". De två satte sig vid varandra och jag fick sitta själv. Så där förlorade jag den kompisen -_- Jag läste ju mattekurs här för ett tag sedan. Jag kom med en av tjejerna därifrån, hade ätit och pratat med henne lite. Kul tänkte jag igen. Men tyvärr hade hon redan en kompis också -_- Alla tycks ha någon att hålla sig till. Men jaja, någon måste man väl hitta. Vill ni veta vilken rolig klass jag kom i förresten?? Den består av ca 30 elever varav 4-5 är killar. Alla satt blyga och tysta (bra, jag är inte ensam) så som jag ville ha det. Alla utan fyra. De fyra bitcharna. De fyra varav två satt längst bak och kommenterade allt, fnissade och frågade gnälliga frågor. "fniss, fniss". "Ahmä, när får vi datan då?"... Allmänt jobbiga och bitchiga var dom. De satt seriöst och kommenterade och fnissade åt folks namn. Jippi, precis såna jag ville ha i min klass -_- Inte fjortisar, utan ännu värre... bitchar! Förutom dem verkade klassen okej. Så varför skulle de förstöra den?! Morr. Önskar att de fyra inte gick i klassen! Då hade jag nog varit nöjd. Jag kan inte stå ut med att gå med bitchar i tre år. Jaja, härda ut antar jag... Suck..


Jag hoppades också på ett mytt "mig själv". Men jag verkar fortfarande vara tråkiga lilla jag. "New school, new people, same old fucking boring me" -_- Attans..


Detta kommer bli tre roliga år...

Av SoMessedUp - 22 augusti 2010 22:39

Jag hinner inte skriva långt nu, trots att jag verkligen känner för det. Jag behöver sova.


Imorgon gäller det. Imorgon ska jag börja den nya skolan. Nervositet men samtidigt har jag inte fattat vad som ska hända. Jag hoppas verkligen allt går bra och att jag kommer i en trevlig klass. Den tjugotredje smäller det... Imorgon...


Wish me good luck! =)

Av SoMessedUp - 21 augusti 2010 22:52

Har ni tänkt på en sak? Det gäller graviditet. Detta kanske inte alls stämmer utan det kan bara vara något jag fått för mig...


Men jag tycker det känns som alla blir unga mammor helt plötsligt. Det är som om en diskret trend där man är -20 när man blir gravid har startat. Någonstans mellan 15-20, det är åldern som gäller för barnafödande. Det kanske bara är jag som är nojig men jag vet flera stycken unga som fått barn på senare tid. Och det finns tv: program om det. 16 and pregnant tror jag det heter. Det känns verkligen som om det sakta byggs upp denna trend alltså. Jag säger inte att det är något dåligt. Unga mammor kan vara bra. Att bli förälder kan få folk att mogna. Unga föräldrar kanske lättare kan tänka sig in i sina barns situationer eftersom det inte var lika länge sen de själva var där. Sen kan jag såklart komma på nackdelar med det också. Många unga pluggar, barn och plugg kan krocka. Vissa unga kan också vara omogna (men bara för att man är äldre behöver man ju inte vara mognare). Är två personer yngre som skaffat barn så är chansen större att de inte håller ihop utan går isär. Kan säkert finnas fler men jag nöjer mig med dessa nu. Själv vill jag skaffa barn som ung :) Om jag nu vill ha barn, vilket jag är ganska säker på. Men jag vill iallafall ha fast boende och lite stadigt innan. Jag vet inte vad som lockas så med att bli ung mamma egentligen :)


Är det någon mer än jag som tycker det är väldigt många unga som blir gravida?

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards