SoMessedUp

Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av SoMessedUp - 23 augusti 2010 22:34

Okej, så idag var första dagen i den nya skolan. Det började bra, jag träffadde några jag kände på bussen. Två stycken jag känner som jag tycker är okej skulle också gå samhäll (skrivit med dem lite på facebook). Vi gick till salen där vi skulle samlas och väntade. Sedan fick vi komma in och vi tre satte oss bredvid varandra. Fick reda på att vi var 170 (tror jag ^^) elever som valt samhäll/spint. Rektorn för samhäll berättade lite saker sedan var det dags i gruppindelningen. Jag är nu en onöjd medlem i C-laget -_- Jag ville inte hamna i C men jaja, det är ju bara en bokstav (eller siffra som jag råkade säga här hemma ;)).


I klass kom jag med en av de två tjejerna, dock inte den jag gillar mest. Men jaja, skönt att känna någon första tiden. Med oss kom också en annan tjej som gått i samma skola, kul tänkte jag. Tills jag upptäckte att det blev de två+jag. Inte "vi tre". De två satte sig vid varandra och jag fick sitta själv. Så där förlorade jag den kompisen -_- Jag läste ju mattekurs här för ett tag sedan. Jag kom med en av tjejerna därifrån, hade ätit och pratat med henne lite. Kul tänkte jag igen. Men tyvärr hade hon redan en kompis också -_- Alla tycks ha någon att hålla sig till. Men jaja, någon måste man väl hitta. Vill ni veta vilken rolig klass jag kom i förresten?? Den består av ca 30 elever varav 4-5 är killar. Alla satt blyga och tysta (bra, jag är inte ensam) så som jag ville ha det. Alla utan fyra. De fyra bitcharna. De fyra varav två satt längst bak och kommenterade allt, fnissade och frågade gnälliga frågor. "fniss, fniss". "Ahmä, när får vi datan då?"... Allmänt jobbiga och bitchiga var dom. De satt seriöst och kommenterade och fnissade åt folks namn. Jippi, precis såna jag ville ha i min klass -_- Inte fjortisar, utan ännu värre... bitchar! Förutom dem verkade klassen okej. Så varför skulle de förstöra den?! Morr. Önskar att de fyra inte gick i klassen! Då hade jag nog varit nöjd. Jag kan inte stå ut med att gå med bitchar i tre år. Jaja, härda ut antar jag... Suck..


Jag hoppades också på ett mytt "mig själv". Men jag verkar fortfarande vara tråkiga lilla jag. "New school, new people, same old fucking boring me" -_- Attans..


Detta kommer bli tre roliga år...

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards