SoMessedUp

Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av SoMessedUp - 1 augusti 2010 21:51

Shit... Imorgon ska jag på mattekurs. Japp, lilla pluggot jag ska ta en mattekurs på lovet. Kursen förbereder en för det som ska komma i gymnasiet. Känns bra att ha fått en liten grund innan man börjar där. Det är ju så mycket som blir nytt, då kan man väl iallafall få känna sig lite säker på matten. Hoppas kursen är bra och hjälper.  


Så... imorgon ska jag in till "stan" (ni får inte veta namnet, nänänänänänä). Tar bussen dit, ska ta mig till en skola på en halvtimme som jag inte vet vart den ligger. Eller jo, jag har sett på hitta.se så det var ju lite hjälp men annars vet jag inte vart den är. Får utgå ifrån den kartan. Hoppas jag hittar O.O Och itne kommer för sent ^^ Jag hade velat att någon jag kände/visste vem det var också skulle gå kursen, känner man sig inte helt ensam, men vad jag vet så ska ingen... Så jag får klara mig helt själv (ENSAM!!). Och jag har ingen aning vart i skolan jag ska, när (om!) jag väl hittat den.


Kursen står inte för mat utan man får väl rast och får fixa nått själv... Jag hittar ju inte alls där! Shit... Fuck... Då ska jag hitta nått ställe man kan äta på också... själv... Hatar att göra saker själv... borde väl dock öva på det... Hoppas jag hittar någon/några jag kan gå och äta med... Om inte blir det inte särskilt kul...


Kursen börjar 8.30 och slutar kl 3 tror jag det var. Så då får jag ta en buss hem. Får se om jag åker direkt eller blir kvar lite (troligtvis det förstnämnda). Önska mig lycka till imorgon! Sjukt nervös och ganska stor grej för lilla mig... Föredrar att hålla mig hemma i mitt trygga lilla rum ^^ Eller föredrar och föredrar, det är vad jag är van vid... Så önska mig lycka till ^^ Hoppas det blir kul.

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards