SoMessedUp

Alla inlägg under april 2010

Av SoMessedUp - 14 april 2010 19:32

Idag fick jag något som jag aldrig tidigare hört om ;) Jag/min blogg fick en Award ifrån Sofia, en bra blogg som jag kikar in på ibland =)


En award ger man till en blogg man gillar att läsa, eller rättare sagt så ger man den till tre bloggar :) Som i sin tur ger vidare till tre bloggar =D Det är lite som ett slags pris, eftersom man ger den till bloggar man gillar.

Man ska skriva ett inlägg om vilka man ger awards mm, Detta ska stå i inlägget:

 

Jag fick denna award ifrån Sofias blogg (här är inlägget som jag och två till nominerades i)


Jag tänker skicka den till: Jag skickar till: Deltaco, Ame-lyn och hmm, egentligen hade jag velat skicka den till Sofia men det blir lite tråkigt eftersom hon redan gjort detta. Så därför ger jag den till en blogg som jag läste mera förr men fortfarande tittar in på ibland, Elin-Mattsson  =)


Frågor:

Vilken film såg du senaste? Species

Säg en sak (inte person) du inte kan leva utan: Om inte musik är en sak så får jag nog vara så tråkig att jag väljer datan :)

Vem fick du ditt senaste sms från? Min mammas killes lillebror, som också är min granne =) Det gällde jobb, kommer skriva ett inlägg om detta senare.

Vilket är ditt drömyrke? Författare/Manusscriptförfattare eller regissör, men jag hade nog inte klarat något utav det ;)

Ditt motto? "Går det inte att laga med silvertejp så är det trasigt"... Är det ens ett motto? xD




Av SoMessedUp - 14 april 2010 15:14

Hej, nu är det jag igen. Jag har inte skrivit på länge så jag tänkte att jag kunde göra det. Jag har bara haft en kort dag idag. Det är det alltid på Onsdagar. Jag brukar vara med SoMessedUp då men det blev inte så idag. Men vi var med varandra i Måndags så det är lugnt. Men jag håller tummarna för henne idag. Hon kanske kommer berätta varför så jag kommer inte göra det för henne. Men tummarna håller jag för henne. Jag hoppas ni har en bra dag och fint väder för det har jag :D Men nu ska jag sluta detta inlägget. Ville mest bara skriva hej för det var ett tag sedan. Så hej och hej då.

Av SoMessedUp - 13 april 2010 21:53

Lite musik by Culture club, enjoy ;) Lite udda kanske? But i like it ^^


Karma charmeleon


Do you really want to hurt me

Av SoMessedUp - 13 april 2010 21:40

Jag känner mig nervös över nya saker hela tiden ^^ Jag har redan matte-nationella som jag är nervös över, nu dök något nytt upp...


Klockan åtta ikväll så fick jag ett samtal från ett okänt nummer för mig. Jag svarade och tänkte att nån kanske typ busringde eller hade ringt fel. Ungefär samma sekund som jag svarade slog det mig att det kunde vara från ett av sommarjobben jag har sökt, och det var det! Shit! Jag trodde att det var kört, att det inte fanns någon risk att jag skulle kunna få något sommarjobb i år heller. Men nu helt plötsligt ska jag på arbetsintervju!


Ska dit imorgon och är skit nervös! Har aldrig varit på en tidigare så detta blir den första. Och det är ganska stor risk att detta är min enda chans till sommarjobb i år!! Får ju inte sumpa detta. Problem: på en arbetsintervju måste man prata, tro mig detta är inte min starka sida. Dessutom ska man prata bra om sig sjäv, verkligen inte min starka sida!! Jag lyckades knappt få ihop ett cv eftersom man måste prata bra om sig själv, nu ska jag göra det live också! ShitShitSHit!


Imorgon kl 3-4, då gäller det. Får INTE sumpa det... Men shit vad säger man?? Jag tror inte jag kommer få jobbet men jag vill verkligen! Fast samtidigt finns det säkert folk som behöver det mer än mig...


Så imorgon blir dagen jag dör... önska mig lycka till :S



Av SoMessedUp - 13 april 2010 21:37

De ser bättre än både dig och mig. De kan höra och lukta saker som inte ens det bästa djur kan uppfatta. Einstein skulle inte ha en chans emot dem i intelligens.

 

Som vanligt under lektionstid så fick Daniel en hel del småsaker kastade på sig bakifrån. Oftast var det bitar ifrån suddgummi eller papperslappar som kom flygande. Ibland stod det saker på lapparna och ibland inte. Daniel orkade inte bry sig om att kolla ifall de innehöll något meddelande. Han satt istället och ignorerade både allt som kastades och alla viskningar. De hade jobbat med ett grupparbete om asatron nu i ungefär tre veckor och det var dags för redovisning. Daniel hatade redovisningar, utav flera anledningar. Han hatade att stå där framme där alla glodde på honom. Så gott som alltid under en redovisning så hade han blivit förödmjukad på ett eller annat sätt. Förra gången så hade hans gruppmedlemmar läst upp det som han skulle säga så när det väl var hans tur så hade han ingenting att säga och läraren trodde då att han inte hade jobbat, trots att det var han som egentligen hade gjort det mesta jobbet. Denna gång var inget undantag. Det började med att alla antingen satt och pratade om helt irrelevanta saker när han redovisade eller att de satt och skrattade. När en utav hans gruppmedlemmar pratade så tog medlemmen varje tillfälle som han fick att dra liknelser mellan saker och Daniel. När han pratade om guden som hade offrat sitt öga för att bli vis så sa han att det var något Daniel verkligen skulle behöva göra om han skulle ha någon chans att bli smart. Det värsta var att läraren satt bak i klassrummet och lyssnade, antecknade och skrattade utan att någon gång ställa upp för Daniel. Inte ens om läraren skulle ha sett när han blivit indragen på toaletten skulle han ha försökt stoppat det. Daniel hade en stark känsla av att läraren själv hade varit den populära typen som såg ner på alla andra under hans skoltid. Därför hade han nu dessa typer som sina favoriter. När de hade redovisat klart sprang Daniel snabbt bort mot sin plats men samtidigt som han skulle sätta sig så hoppade Jonas fram och drog undan stolen. Så istället för att sätta sig på den så hamnade Daniel på golvet med en duns. Alla brast ut i gapskratt, till och med läraren. Det sved till och Daniel kände ilskan välla upp i honom, han svalde den snabbt och tog tillbaka sin stol och satte sig på den. Det tog minst tio minuter innan hela klassen hade slutat skratta åt det som just hänt. Det kändes som en evighet innan lektionen tog slut. När den väl gjorde det så samlade Daniel ihop sina saker och började gå med resten utav klassen utåt, som vanligt gick han längst bak.

”Therese, vänta. Vi behöver diskutera dina betyg” Läraren stack ut huvudet och kollade med en sliskig min.

Therese svarade med ett flörtigt leende och vände tillbaka in i klassrummet. Dörren stängdes och de två blev ensamma där inne. Therese var egentligen ingen särskilt smart tjej, trots det så hade hon skapligt bra betyg. Detta berodde endast på en grej, ”fjäsk” för läraren. Och med de manliga lärarna var det mer än bara fjäsk… Daniel äcklades vid tanken och förstod inte hur hon kunde ställa upp på det, förstod inte hur någon kunde ställa upp på det.

Av SoMessedUp - 13 april 2010 19:09

Idag fick vi se vårat resultat från nationella i svenska. Hoppas som fan att det skulle gå bra, såklart.


Vi har gjort tre olika delar inom sv-nationella. Vi har svarat på frågor i ett häfte, vi har haft en muntlig del, och en skriftlig del. Jag var lite osäker på alla delarna. Häftet visste jag att jag hade några fel i, vi hade pratat om det efteråt. Muntliga... Tja... vi kan väl säga att muntligt inte riktigt är min grej xD Så jag trodde den hade gått dåligt men tänkte samtidigt att jag hade iallafall försökt, så jag kanske kunde få ett svagt G. Skriftliga, det är väl där min styrka ligger men jag kände att det som jag skrivit var ganska låg nivå på. Jag tyckte inte den hade så högt mått, tyckte allt jag tidigare gjort var bättre än de, den kändes svag helt enkelt.


Jag har gjort en fin (haha) liten bild på paint för att visa hur det gick ;) Förklarar´också, så att ni fattar bilden. Överst står det hur mycket som var Ig, G osv. På Ig skulle man ha fått 1 eller 2. På G skulle man ha fått 3 eller 4 eller 5. 3 är svagt G, medan 5 är starkt G. Osv...  Under det ser ni mitt resultat. På häfte delen fick jag 8 (starkt Vg), på muntliga fick jag 6 (svagt Vg), på skriftliga fick jag 10 (Mvg, starkt!!)


Så jag är helt enkelt skit nöjd =D Kände inte att det kunde gått bättre, klart det kunde men jag är nöjd ;) Jag blev extra förvånad på dn muntliga-delen, trodde ju jag skulle få typ 3 eller nått (svagt G). Men nejdå, fick svagt Vg istället =)

Och på den skriftliga!?? Klart som fan att jag är nöjd där, kunde inte gått bättre ju =D


Hoppas alla andra är lika nöjda :)

Av SoMessedUp - 12 april 2010 22:13

Så tillbaka i skolan nu då. Idag fick vi se på en musikal som några gymnasie elever framförde. Den var ganska kort och de hade fått klippa ihop den lite grann, den var väl ungefär på en halvtimme tror jag.


Själva "storyn" var ganska tråkigt tycker jag. Grunden kanske var bra men den kändes lite tråkig, men detta kan också bero på att de behövt klippa ihop den. De spelade ganska bra, och sjöng och dansade bra. Jag hade iallafall inte kunnat göra det så bra som de gjorde ;) Så jag tycker att den var helt okej =)


Men sen blev jag lite sur. För det var en del som tyckte att den "sög". Jag fick känslan av att de inte ens hade gett den en chans. Det kändes nästan som om de hade bestämt sig redan innan för att tycka att den suger. Det är lite dåligt av dem tycker jag. De verkade inte direkt tänka på hur mycket jobb som "skådespelarna" säkert hade lagt ner. De bara bestämde att den sög direkt, utan att tänka efter eller ens ge den en chans.


Själva ordet "suger" tycker jag också är lite taskigt att använda. Visst, den var inte så jätte bra men det betyder inte att den suger. Jag vet inte om det stämmer men jag tycker iallafall att de känns som om de hade dömt musikalen redan innan de kom in i salen, det kändes som om de gick in med inställningen att den skulle suga. Ganska respektlöst tycker jag!



Morr



Av SoMessedUp - 11 april 2010 22:26

Nej, fan! Nu är lovet slut =(


Back to school imorron... suck. Då lär jag nog inte blogga lika mycket som jag har gjort nu det senaste, då återgår det nog till kanske ett inlägg om dagen (nu har det varit lite fler ibland). Men jag ska försöka ta mig tid att blogga, det lyckas jag nog med ;) Inte för att så många läser menmen ^^ Bloggar väl mest för min egen skull =)


Ska lägga mig strax, om några minuter så NattiNatii på er =D

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards