SoMessedUp

Alla inlägg den 6 april 2010

Av SoMessedUp - 6 april 2010 23:34

Idag har jag verkligen nördat the sims nästan hela dagen xD


Men nu ska jag sova, godnatt allihopa! Dröm sött!

Av SoMessedUp - 6 april 2010 13:17

Nu ska jag sätta mig och spela lite sims =)


Jag har inte spelat de på ett tag nu. Har bara gått in och gjort lite gubbar ibland. Jag använder mig utav koder när jag spelar, tycker det är mycket roligare då ;) När man ska få upp rutan där man skriver koder så klickar man CTRL+Shift (pilen över ctrl)+ C. Men när jag skulle göra detta en gång, väldigt länge sedan (kanske något år), så funkade det inte. Rutan kom inte upp. Ingen aning om varför det blev så. Jag försökte flera gånger men gick inte. Då blev det inte lika roligt att spela längre så jag lade ner de.


Igår var jag inne på en sida och läste att om man la till Vista-knappen så skulle rutan komma upp. Jag gick in igår för att testa detta, men innan jag testade det så klickade jag på de vanliga knapparna, ville testa ifall de gick. Och vet ni vad? Det fungerade!! Helt plötsligt gick det! Plötgligt händer det ;) Så nu kan jag äntligen spela mitt älskade sims igen ^^ Fick leta upp lite koder igen ;)  (vill ni har några så fråga, har inte så många dock). Så nu ska jag alltså sätta mig och spela, hejssvejs =D

 


<3 <3 <3

Av SoMessedUp - 6 april 2010 12:32

Fan! SKit! Helvete! Hur fan ska jag lösa de här nu då!?


Deltaco har lånat en bok från bibliotket till mig. Den ska tydligen in nu senast på fredag! Jag kommer inte va hemme på torsdag-fredag så jag har idag och imorron på mig att lämn den. Inget problem eller? Förutom att jag bor "ute på landet" och inte kommer åka in dit den ska lämnas -_- Så nu måste jag på något sätt få den jävla boken till den jävla biblioteket! Hur fan ska jag kunna göra detta?


Helvete också....


Jag kan ju alltid skita i att lämna den och få betala för att jag haft den för länge, det är väl inte så mycket man får betala. Men den tanken känns änså inte så lockande. FAN! Jävla skit också!


Varför händer detta mig... Jag skulle ha en lugn dag idag... Inte världens största problem, jag vet de. Men måste ändå lösa det på något sätt


FAN!

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards