SoMessedUp

Alla inlägg den 20 april 2010

Av SoMessedUp - 20 april 2010 22:22

Nyss ändrat min spotify lista, bl.a denna låten kan man finna där:


My chemical romance- Welcome to the black parade


Av SoMessedUp - 20 april 2010 22:18

Ska strax sova tror jag, imorgon ska jag till Deltaco. Dagen efter det är det torsdag och torsdag= Nationella i matte -_-

Ha det så bra så länge ;)

Av SoMessedUp - 20 april 2010 22:00

Med endast en blick kan de förföra även den mest svårfångade. Det finns ingen vanlig människa som kan motstå deras charm.

 

Daniel suckade för sig själv, gympa. Han var egentligen inte särskilt dålig på gymnastik, tvärtom. Han var inte den starkaste personen på skolan men om man någon gång skulle få se honom utan tröja så såg man att han faktiskt tränade. Han hade en hyfsad kropp utan att varken han själv, eller någon annan, visste om det. Det värsta med gympan var ombytningen. I omklädningsrummet tog sig killarna alltid frihet och ”skämtade”, antingen med honom eller med någon annan. Självaste lektionen gick bra. De hade ett motionstest och Daniel klarade av det utan några svårigheter. Efter lektionen var slut visste han inte hur han skulle göra. Han kunde antingen rusa in i omklädningsrummet och hoppas på att hinna bli klar innan de flesta andra kom, eller så kunde han ta lång tid på sig ifrån lektionen och vänta på att de andra skulle vara klara innan han kom in. Om han valde det andra alternativet så fanns det risk att han kom för sent till nästa lektion, då skulle han troligtvis få kvarsittning. Det var ingen risk han hade lust att ta. På kvarsittningen fanns alltid de personerna som han helst ville undvika. Daniel bestämde sig för att försöka skynda sig. Han skyndade sig in i omklädningsrummet men han hade varit för seg. De andra killarna hade redan hunnit in. När han kom in igenom dörren så slutade alla med det som de höll på med och tittade istället på honom. Killarna väntade spänt på Jonas order. Allting blev stillastående i några sekunder.

”Ta honom!” Jonas flinade och alla killarna slängde sig över Daniel. Om han hade hunnit så hade han sprungit ut genom dörren igen men han hade varit för långsam. Killarna tog ett hårt grepp i honom och kollade upp på Jonas för nästa order. Daniel tittade också upp och fick syn på Jonas som pekade med ett finger in mot duschen, han förstod ganska snart planen och började streta emot. Lönlöst. Det tog knappt fem sekunder för killarna att släpa in honom till duscharna och starta kranarna. Vattnet sipprade nerför Daniel och han hörde hur alla gapskrattade, dens skratt som hördes högst var såklart Jonas. Daniel blev röd i ansiktet och trots att killarna nu hade släppt honom så satt han kvar i duschen under det rinnande vattnet. Han vågade inte gå ut, rädd för vad de skulle göra emot honom då. Till slut försvann alla ur rummet och han blev ensam kvar. Först då lämnade han sin plats i hörnet utav duschen och gick ut. Han upptäckte snart att de hade snott alla hans saker, inklusive hans kläder. Han blev inte särskilt förvånad, det var inte första gången det hände. Nu kunde han antingen gå på lektionen dyblöt i sina gympa kläder, eller gå hem. Det var inget svårt val. Suckande lämnade han omklädningsrummet och begav sig hemåt. Nu kunde han verkligen vänta sig en kvarsittning.

Av SoMessedUp - 20 april 2010 20:30

En sak som stör mig väldigt mycket är när folk skryter. Bara för att man är duktig på något eller lyckas bra i något behöver man inte gå runt och skryta om det.


Jag tycker att det räcker att man är bra, varför ska man gå runt och skryta om det så att alla andra känner sig dåliga? Det är klart att man får vara nöjd och man kan säga till folk hur bra det gick men man behöver inte skryta. Det är dock en väldigt tunn tråd mellan att skryta och berätta något bra om sig själv, iallafall tycker jag att det är det.


Men ibland märks det verkligen vad som är skryt och de där skryt-orden kan folk bara ta och svälja igen tycker jag, de behöver inte komma upp! Detta är iallafall min åsikt om skryt, jag HATAR det! Vad tycker ni?

 

Jag är totalt emot

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards