SoMessedUp

Alla inlägg den 3 april 2010

Av SoMessedUp - 3 april 2010 23:34

Jag sitter hemma hos Deltaco just nu, har firat påsk här. Jag hoppas att alla har haft det trevligt idag ;)


Tänkte bara titta in och säga godnatt ^^ så... GOD NATT =D

Av SoMessedUp - 3 april 2010 16:56

Be my vampire

 

Alla visste att de fanns. Alla visste att de gick runt bland oss. Alla visste vad de var och vad de gjorde. Men ingen visste att de hade känslor.


”Vakna för helvete Daniel, annars drar vi fan utan dig!” Henke gav sin lillebror en spark i sidan samtidigt som han drog på sig en vit t-shirt. Daniel gav till ett morrande och drog täcket över huvudet. Lukten utav minst fem olika herrparfymer fyllde rummet. Rummet ekade utav ett antal Pitbull låtar som gick på replay.

”Men kan ni slöfockar skynda er för helvete! Vi måste dra nu, och du Danny-boy har ju för fan skola”. Samuel kikade in stressat genom dörröppningen. Daniel mumlade att han skulle sluta kalla honom för Danny-boy men Samuel hade redan försvunnit för långt bort för att kunna höra. Henke skrattade och upprepade smeknamnet medan han fixade sitt hår så att det stod så gott som rakt upp. Ibland undrade Daniel varför han hade valt att bo hos sina två äldre bröder istället för att bo kvar hos deras föräldrar. Då kom han på hur hysterisk deras mamma brukade bli så fort man nämnde ordet alkohol och han mindes varför han ville flytta. Daniel drog sig sakta upp från madrassen på golvet. Det tog ett tag innan han hittade sina egna kläder bland alla de andra som låg i högar på golvet. Medan hans bror gjorde pussmunnar åt sig själv i spegeln drog han på sig sina slitna svarta jeans och en lika svart t-shirt. Han hade hellre haft på sig en munktröja men det fungerade inte så bra när det var trettio grader plus ute. Han drog fram sitt hår så att det täckte ena ögat. Hans storebror började skratta och kallade honom för emo. Daniel sa åt honom att dra åt helvete men helt i onödan, det enda han möttes utav då var ytterliggare skratt.

Av SoMessedUp - 3 april 2010 15:10

Jag skapade precis en ny kategori, "Be my vampire (by me)". I denna kategori kommer jag skriva en en berättelse, eller vad den nu är för något, som jag har börjat skriva på. Jag kanske borde haft den under kategorin "saker av mig" men bestämde mig för att ge den en helt egen kategori ^^ För hoppningsvis så kommer jag skriva lite varje dag och lägga upp, men vi går se hur det går. Jag kanske tröttnar på den och lägger ner den ^^ Man vet aldrig med mig.

 

Detta ska den handla om:

Vampyrer. Det är ju en väldigt populär grej just nu, men jag älskade vampyrer långt innan twilight-skiten kom och gjorde det poppis. I nästan alla vampyrgrejer som finns och är populära nu är det så här: En kille är vampyr. En tjej är människa. Kärlek uppstår. Människotjejen vills ha av flera killar, gärna övernaturliga (vampyrer?). Ungefär så där är det i flera, Twilight, Vampire diaries, true blood... Lite synd att nästan alla kör samma grej, basic iallafall. Så jag tänkte såhär: Jag går emot vampyr modet och gör typ tvärt om. Så i denna som jag skriver ska det vara en vampyrtjej. Det ska vara en människokille som är mobbad. Vampyrtjejen ska ha en "medhjälpare" som är en vampyrkille, som gillar henne. Osv, mer får ni inte veta än. Jag bryter vampyr-modet lite grann iallafall ^^

 

Första delen på "historian" kommer inom kort... lämna gärna kommentarer på den ;)

Av SoMessedUp - 3 april 2010 11:25

Glad påsk alla som läser detta! =)

Vad ska ni hitta på idag då? Hoppas något skoj =)


Själv ska jag åka till Deltaco ikväll :)


käka mycket påskgodis nu ;)



GLAD PÅSK!!

Av SoMessedUp - 3 april 2010 11:07

När jag loggade in idag så såg jag att det stod "två nya kommentarer". Jag tänkte att de säkert var en person som råkat skriva in samma kommentar två gånger men jag hade fel =D Det var två helt olika kommentarer från olika personer ^^


Jag brukar bli lycklig när jag får en kommentar så när jag nu hade fick två blev jag överlycklig! =D WIIIHOOO ^^  

Två kommentarer kanske inte är så mycket för vissa men för min blogg är det de ^^

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards