SoMessedUp

Alla inlägg under april 2010

Av SoMessedUp - 27 april 2010 21:24

 

Jag har två utseenden.

Den ena ser jag i mitt huvud och den älskar jag.

 Den andra ser jag i spegeln och den hatar jag.


  

 

     

Av SoMessedUp - 26 april 2010 22:18

Vet ni vad jag hatar?

 

När folk har solglasögon. Jag har inget emot att folk använder det men jag hatar när det är riktigt mörka glas så man inte ser vart folk tittar. Det stör mig verkligen ibland ^^ Önskar att folk som pratar med en kunde säga ens namn ibland ^^


Ibland kanske man sitter ganska nära någon person, och så är det ytterliggare en person med solglasögon och den frågar något och kollar åt ens håll. Men ibland är det nästan omöjligt att urskilja om den tittar på och frågar den personen man sitter bredvid eller om den pratar med en själv. Om detta händer så är detta ungefär min reaktion "Öhh, va, vem? Jag? Jaha..." Och det är ju väldigt pinsamt om personen med solbrillor faktiskt sa till någon annan ^^


Som sagt: Inget emot solglasögon men jag hatar att man inte alltid kan se vart folk som har det tittar =)

Av SoMessedUp - 26 april 2010 20:06

Film rekommendation!!

Såg precis klart filmen Basketball Diaries med Leonardo DiCaprio (Titanic, Romeo och Julia). Han är verkligen en grym skådespelare! Såg den på youtube så för den som är intresserad finns den där. Men lyckades inte se del 6 så fick hoppa över den.


Filmen handlar om Jim (Leonardo)... Fucked upp kid... Fucked up life... Han bor i New York med sin mamma. Har tre bästa kompisar, hade en som hette Bobby men har fick cancer. Jim och hans vänner tar drogor. Alla utom en tar och blir påkomna. Kickas ut/hoppar av skolan och hamnar på gatan. Gatan= Mera droger och skit, hela livet går åt helvete rent ut sagt. Jag kan inte berätta mer om handlingen för då föstör jag nöjet för den som tänkt se den.


Fattar inte att denna filmen inte är kändare... Den är sjukt bra men samtidigt sjukt hemsk! I speciellt en scen var jag nästan på gråtgränsen. Jag tycker så jävla synd om hans mamma... och honom med såklart... Jag säger bara tre ord: Se Denna Filmen!

Jag kan ju inte säga att ni kommer gilla den men jag gjorde verkligen det!


Väldigt stark film... I början stod det "Baserad på en sann händelse"... Fy fan... Hemskt tycker jag att det är såhär...

Av SoMessedUp - 26 april 2010 12:07

Att gå dem på nerverna är det dummaste man kan göra. Har man väl retat upp en utav dem så kan man vänta sig att döden kommer inom kort.

 

Efter att Daniel hade kommit hem efter incidenten i omklädningsrummet hade han tagit på sig nya torra kläder. Efter det hade han begett sig till gymmet. På gymmet hade han nu varit i alldeles för många timmar och nu när han väl kom hem så var det långt in på kvällen. När han närmade sig ytterdörren så hörde han musiken som dunkade på högsta volym där inne. Han kunde också höra tjejfnitter. Daniel suckade och klev in. Rummet var indränkt i alkohol lukt och cigarettrök. Han behövde kliva över flera handväskor för att kunna passera hallen. I vardagsrummet satt hans två bröder, tre andra killar och säkert sju tjejer. Rummet var egentligen inte anpassat för så många, och bredaxlade, personer. Det var inte en särskilt stor lägenhet de bodde i. Vardagsrummet såg snarare ut att vara anpassat för en liten ”fest” på fem personer, max. I rummet fanns det en tvåsitsig soffa, en halvfungerande tv, en stereoanläggning och ett lågt bord. Resten utav ytan bestod av ett golv som var täckt av skräp, men det var ingen särskilt stor yta. Daniel blev alltid lika förvånad över hur många personer som kunde tränga sig in där. Såklart så satt nästan alla på varandra och de flesta var stupfulla så ingen märkte väl hur trångt det egentligen var. När de fick syn på att Daniel stod och glodde på dem så höjde de alla en ölburk och hälsade glatt.

”Vem är det där?” En brunett med alldeles för stora och utstickande bröst granskade Daniel uppifrån och ner. En utav hans bröder mumlade något till svar. Daniel slängde en sista blick på det stökiga rummet och insåg ganska snabbt att han skulle bli tvungen att hjälpa till och städa upp det imorgon. Ett fyrtiotal ölburkar låg slängde på golvet och säkert lika många fulla burkar stod kvar på bordet. Daniel tänkte att detta kommer bli en lång natt utan någon sömn. Sedan lämnade han den fulla skaran och gick in på deras sovrum. Daniel tyckte att hans bröder betedde sig barnsligt och omoget när de festade, eller överhuvudtaget drack alkohol som två idioter. Detta var åtminstone vad han sa till dem att han tyckte. Innerst inne var Daniel avundsjuk. Han hade gjort vad som helst för att få ha ett lika roligt och galet liv som sina bröder. Man säger ju att alkoholen förstör ens liv men hans bröder hade åtminstone ett liv, det hade inte han. Han hörde på andra sidan väggen hur de skrattade och hade roligt medan han försökte sova, han avundades dem.

Av SoMessedUp - 26 april 2010 11:58

Hemma igen nu =)

 

Jag har fått en kommentar som jag nu tänkte svara på. Såhär lyder kommentaren:

På alla hemsider kan man bara se ända till avsnitt 19 , vart kan man se 20-21? Från Nyfiken

 

Såhär lyder svaret:

Japp, detta stämmer. Det är helt enkelt för att det bara har kommit ut så många avsnitt =) Om du väntar en vecka så kommer ett nytt avsnitt upp :) På Cucirca där jag kollar kommer det upp varje fredag, så vill du se flera avsnitt får du helt enkelt vänta ;)Tyvärr ^^

Av SoMessedUp - 25 april 2010 17:33

Jag skulle ju egentligen kommit hem idag men så blev det inte. Jag har studiedag imorgon så min pappa kommer att köra hem mig imorgon på förmiddagen istället :/


Men jag lyckades iallafall få tag på en dator så att jag kan skriva detta ;) Vill bara klargöra detta för alla: Jag Är Blogg-Beroende!! Jag är hemifrån över helgen och jag får blogg-längtan ^^ Saknar min blogg och vill skriva, skriva, skriva =D Hehe, men tyvärr blir detta inget långt inlägg, måste nämligen sluta nu... Men när jag kommer hem, då ska jag minsann blogga =D (förhoppningsvis ;))


Haha, ha't pent!... okej, det där var inget uttryck jag brukar använda... Ha det bra =) Det känns mera som mig xD

Av SoMessedUp - 23 april 2010 16:46

Oftast burkar jag skriva minst ett inlägg om dagen, och jag gillar inte när de inte blir så. Nu ska jag iväg till min pappa som kommer om några minuter så det blir ingen bloggning nu i helgen. Kommer hem igen på söndag. Jag försöker inte hitta på ursäkter, jag har bara inte riktigt tid ;)


Så inga fler inlägg idag eller imorgon, troligtvis på söndag blir det. Måste dra nu, hejhej =)

Av SoMessedUp - 22 april 2010 23:17

The offspring- You're gonna go far, kid


<3

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards