SoMessedUp

Alla inlägg under mars 2010

Av SoMessedUp - 7 mars 2010 21:27

Jag hitta en t-shirt om jag vill ha =D Funderar starkt på att beställa dem men om jag känner mig själv så kommer jag nog inte att göra det. Jag hade dock önskat att den fanns i svart, den finns i vit, rosa, ljusblå. Jag funderar på rosa ^^ Vit känns snyggast men de kan va genomskinligt ;)


KOLLA TRÖJAN HÄR =)


Jag tycker den är kul ^^

Av SoMessedUp - 7 mars 2010 17:52

Idag har jag pluggat så gott som hela dagen! Skit tråkigt!

Vi har so-prov imorgon. Jag får lov att skjuta upp det till vecka 11 men jag vill få det gjort. Det är prov i Samhälls ekonomi... jippi... Just nu har jag Mvg i Samhällskunskap och jag har sökt in på samhäll till gymnasiet, så jag känner verkligen att detta provet måste gå bra! PressPressPress! Jag vill verkligen behålla mit Mvg så det känns som jag ,åste få Mvg på detta provet men jag är tyvärr inte så säker på att jag får det... Beror på hur svårt prov han har gjort, hoppas det är någorlunda lätt. Åtminstone att det är frågor på sånt jag kan...

Det är verkligen mycket papper och grejer jag har haft att plugga på. Vi har fört anteckningar på tre A4 papper, fått lite lösblad, har ett so-lätt (som jag egentligen inte får lov att ha men det underlättar jävligt mycket) och så är det 23 sidor i en skir seg so bok! Det står med väldigt mycket onödig fakta så det gäller verkligen att man lär sig rätt. När det är så många sidor i boken så har man inte lust att läsa det flera gånger. Jag läser segt också så jag har läst igenom allt i boken en gång och vissa stycken extra och bläddrat lite. Jag hoppas verkligen att mitt pluggande räcker för jag har verkligen försökt! Jag har säkert lagt ner minst 7 timmar sammanlagd på att plugga inför detta provet. När jag tänker efter så är det nog ännu mer timmar... Skit samma, många är det iallafall. Ändå känns det inte som jag kan tillräckligt!

MassaMassa papper och skit hade vi att läsa från! Jag hoppas verkligen att det går bra imorgon. Får hålla tummarna. Nu ska jag ta och duscha, hoppas ni har haft en roligare dag hejhej ^^  

Av SoMessedUp - 6 mars 2010 22:53

Detta är en väldigt fin och ledsam låt. När jag hörde den första gången tänkte jag att den var ganska bra. Sedan lyssnade jag på texten och förstod hur hemsk den faktisk var... Så därför tänker jag lägga upp den, med text. För om man vet texten samtidigt som man lyssnar så blir låten helt fantastisk tycker jag, fantastiskt hemsk...


Jag och Deltaco lyssnade på den en del nu i helgen när vi var hemma hos henne... Hemsk är den...

Av SoMessedUp - 6 mars 2010 22:24

Jag har kommit på en sak om mig själv. Jag tröttnar och slutar jämt på saker. Det mesta iallafall.


Jag har testat på en del olika saker i mitt liv. Jag har ridit, det fungerade ett tag sedan tröttnade jag och slutade. Jag har spelat fotboll, det fungerade ett tag sedan tröttnade jag och slutade. Jag har testat judo, samma sak där. Det har varit så med alla olika aktivitetet jag har testat på. Jag har gillat det ett litet tag men sedan tröttnat.


Detta gäller med musik också. Jag gillar en låt ett tag sedan tröttnar jag på den och letar upp någon ny låt att lyssna på. Det gäller med mina kläder också, de tröttnar jag också på jättefort. Sidor på internet gäller detta också... När jag tänker efter så har det varit så med nästan allting i mitt liv. Jag tröttnar helt enkelt på saker. Det finns bara en sak som jag kan komma på just nu som jag inte har tröttnat på. Möjligtvis har jag tröttnat på lite småsaker inom det men inte saken i sin helhet.


Detta kanske gäller för alla att man tröttna fort, inte vet jag. Jag kom bara fram till att det var så med det mesta i mitt liv. Några jag känner har iallafall något intresse, eller hållit fast vid det som de gillar. Det kan ju vara pågrund utav detta som jag har så svårt att veta vad jag vill jobba med. Ett tag ville jag bli bonde, ett tag lastbilschaufför, bibliotikarie, journalist, författare, psykolog, flygvärdinna osv...osv!! Jag har viljat bli lite av allt möjligt. Men har ju inte bestämt mig för något speciellt.


Om det verkligen är så att jag jämt tröttnar på saker så kommer jag ju verkligen ha det svårt i arbetslivet när jag blir fast vid ett jobb :S Jag kommer ju tröttna! Om jag inte har ett jobb med väldigt mycket variation i... men vad skulle det vara? Jag vet ju knappt vad jag vill jobba inom. Just nu är jag inne på att jobba med någonting inom "svenskan", något där man får använda sig utav språket typ. Men samtidigt gillar jag djur väldigt mycket. Vad är jag bra på egentligen?? Shit jag blir ju helt förvirrad här ^^


Nej, nu avslutar vi det här inlägget tycker jag =) Jag är en Quit'ter helt enkelt ;)

Av SoMessedUp - 4 mars 2010 19:34

*You are allowed to be happy*


Jihooo :) Idag fick vi tillbaka ett matteprov i skolan. Jag fick 34.5 rätt av 37. När jag såg det så tänkte jag att det var väl skapligt. Men sen när jag frågade lite vad alla andra hade fått så insåg jag att det verkligen var skapligt, och lite till :) Vi har tre sttycken i klassen som är "de smart". De får oftast bäst på proven och alla nämner jämt de tre när man pratar om smarta personer i klassen. Det är två tjejer och en kille. Men bara för att man är smart så betyder det inte att man är värsta nörden, tvärtom, dessa tre är inte nördar alls! (möjligtvis en lite grann). Två utav dem är snarare popurlära, snygga, perfekta osv.


Så iallafall, nu på detta provet så fick jag ju bra resultat. Så frågade jag den första utav dessa tre, om jag minns rätt så hade hon fått runt 33, vilket är mindre än det jag fick ^^ Killen hade fått ungefär samma som henne tror jag så jag hade fått bättre än honom också, om jag hörde rätt ^^ Den tredje utav dessa hade fått... 34! Vilket innebar att jag slog henne med ett halvt poäng, hehe ;) Tror ni det halva poänget störde henne eller?? Klart, och jag förstår henne. Hade någon slagit mig med ett halvt så hade jag också blivit "sur". Men jag skröt iallafall inte om det ^^ För hade någon slått mig ock skrytit hade jag ju blivit ledsen och så ville jag inte att hon ska känna.


Jag har tänkt på en sak, jag skaffade ju denna bloggen från början för att skriva av mig saker jag störde mig på typ. Jag skriver en del om att jag är sur på mig själv och så ibland. Jag har en kategori som heter "FanFanFan". Men jag har ingen kategori som heter "jag är stolt" typ, det borde jag ju faktiskt ha. Eftersom jag inte är en person som gillar att skryta så kan jag ju ha min blogg att skryta på, så blir jag av med de känslorna också =D Japp, jag tänker skaffa en kategori, den får heta... "Duktig flicka" och detta blir mitt första inlägg ^^


Så detta blir alltså min "skryt-kategori". Där jag kommer skriva om det har gått bra på prov eller om jag hjort något annat jag är stolt över typ. Säkert inget intressant att läsa och jag lär väl låta skrytsam men jag behöver verkligen bättre på mitt självförtroende och om detta kan hjälpa till så tänker jag göra det. Så tro nu inte att jag är en person som går runt och tänker att jag är bäst och allt jag gör blir bra (tvärtom), detta är bara saker jag behöver få ut mig. Så jag kan skriva här om hur glad jag är och slippa säga det så alla hör =)


Hehe så nu har jag alltså en "skryt-kategori" ^^

Av SoMessedUp - 1 mars 2010 20:17

För ett tag sedan så hade vi i uppgift i skolan att skriva en dikt om kärlek. Jag gjorde en hel del försök att få till något bra, såklart gick det inte ;) Dikter är nog inte min starka sida ^^ Men här är några utav mina försök:


Kärlek…

Det kan betyda två saker

Lycka och smärta

Det kan vara något vackert

Men det kan också vara något hemsk

Det kan vara besvarat

Men också obesvarat

Det är något av det finaste man kan uppleva

Men kan också var något av det värsta

Det kan få en att älska livet

Men också få en att vilja dö

 

Så då är den svåra frågan, är det värt det?

 

Du säger att du ska ta mig på bio

Varför gör du det inte?

Du säger att du ska hålla om mig

Varför gör du det inte?

Du säger att du ska hålla min hand

Varför gör du det inte?

Du säger att du älskar mig

Varför skulle jag tro dig?

 

Du frågar om jag är okej

Jag säger att jag mår fint

Du berättar något roligt för mig

Jag skrattar ett fejkskratt

Du säger att du älskar mig

Jag biter ihop och säger detsamma

Du ger mig en present

Jag spelar glad och tackar artigt

Du kramar om mig

Jag kramar motvilligt tillbaka

Jag spelar ett skådespel varje dag

Jag försöker att återfå gnistan

Men det finns ingen glöd

 Elden den är död

Av SoMessedUp - 1 mars 2010 20:02

Iförrgår så såg jag på filmen "Upp". Det är en tecknad film ifrån pixar.


Den var riktigt rolig =D Älskar barnfilmer ^^ Men den var samtidigt väldigt sorglig :'(

Filmen handlar om en surgubbe. Men han har inte alltid varit sur. Han levde sitt liv med sin fru som han älskade och de var väldigt lyckliga. Sedan dör hon (sorgligt) och han blir ensam kvar. Han håller hårt i allting som de hade tillsammans, till och med brevlådan. Hans döda frus dröm var att deras hus skulle stå vid ett speciellt vattenfall vid ett speciellt ställe (minns inte vad det hette). Gubben bestämmer sig för att flytta deras hus dit så att hennes önskan ska gå i uppfyllelse, vilket är jätte gulligt. Så filmen handlar om när han ska försöka flytta huset bort dit, det blir ett riktigt äventyr.

Jag föredrar oftast gamla barnfilmer, men denna var bra. Samma med de andra filmerna som kommer från samma skapare :)

Så här har ni en trailer till filmen:

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards