SoMessedUp

Alla inlägg den 13 mars 2010

Av SoMessedUp - 13 mars 2010 22:34

Idag tog jag, min mamma och min lillasyster på ca tre månader bussen in till köpcentret. Vi åkte dit för att köpa kläder till mig. Hade gått igenom min garderob och rensat och den blev verkligen tom ;) Så nya kläder behövdes.


Jag hade tänkt lägga in bilder på det jag köpte men jag orkade inte ta fram min kamera och ladda upp bilderna och allt, så jag sket i det ^^ Jag kanske lägger upp bild på något utav kläderna senare eller kanske inte ;) Men istället så skriver jag en liten lista på kläder jag införskaffade:


Gröna converse (wannabes)

Tre randiga t-shirtar (rosa-svart, svart-vit, blå/grön-svart)

Skärp

Svart kavaj

Halv långärmad svart-vit randig tröja, lite pösigare

Svart klänning, som jag tycker är ganska söt ^^

Strumpor

2 pack för små trosor ^^

Bikini, svart-vit rutig typ

Badshorts (puma)

Mysbyxor (stora)

Halsband med grönt glashjärta

Jag tror det var allt, men jag kan ha glömt något =)


Jag letade efter byxor för det behöver jag. Har typ tre par som jag växlar emellan. Jag hittade ett par mysbyxor ju men de tänkte jag mest ha hemma och mysa i, inte ha som vardagsbyxor. Jag ville ha några jeans. Jag provade säkert minst 20 olika jeans men inget blev bra! De flesta var för trånga i midjan, tog jag större storlek blev de alldeles för långa! Så inga byxor blev det. Jag kom fram till att jag nog klarar mig på de tre som jag har framtills sommaren. När sommaren kommer får jag väl ha kjolar istället (om det finns någon som passar ;))


Är nöjd med dagens inköp ;) Förutom att jag råkade köpa för små trosor då^^

Av SoMessedUp - 13 mars 2010 22:14

Nu är vinnaren av melodifestival 2010 klar, det blev ANNA! *Happy, Happy*

Tyckte verkligen hon förtjänade att vinna. Hon är en söt tjej med väldigt speciell och skön röst. Hennes bidrag var också super så jag är hel nöjd =)


Jag gillade Anna, Darin, Erik, Salem (lite), Ola och några fler. Så jag hade en del som jag tyckte kunde få vinna, Anna låg i topp bland dem. Jag tror det var henne jag hejade mest på, lite osäker. Nu får vi hoppas att det går bra för henne i "Eurovision song contest". Men vare sig det går bra där eller inte för henne så tycker jag hon är grym och verkligen har lyckats ;)


Här är vinnarlåten med vinnarartisten:

Anna Bergendahl- This is my life 

Av SoMessedUp - 13 mars 2010 08:45

Igår kväll hade jag och mamma lite myskväll framför tv:n. Vi åt revbensspjäll, chips och saltapinnar och kollade på Hitta Nemo =) En film ni säkert har sett, och om ni inte har sett den: Gör det för faan!! ^^

Den är sjukt rolig, tror jag dör! Favorit karaktären i den är såklart Doris :D Hon är världens bästa fisk med minnesförlust ;) Så här kommer ett litet klipp ifrån filmen med henne. Tyvärr är klippet på engelska, jag brukar se filmen på svenska :)


Haha ^^ U got to löve her ;)

Jag upptäckte att jag har sett denna filmen alldeles för mycket. För när vi såg den hörde jag många utav replikerna i huvudet innan de sa dem. Och jag skrattade innan det roliga hade hänt ^^

Jag älskar pixars filmer ;) Helt klar bästa barnfilmerna^^

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards