SoMessedUp

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av SoMessedUp - 4 mars 2010 19:34

*You are allowed to be happy*


Jihooo :) Idag fick vi tillbaka ett matteprov i skolan. Jag fick 34.5 rätt av 37. När jag såg det så tänkte jag att det var väl skapligt. Men sen när jag frågade lite vad alla andra hade fått så insåg jag att det verkligen var skapligt, och lite till :) Vi har tre sttycken i klassen som är "de smart". De får oftast bäst på proven och alla nämner jämt de tre när man pratar om smarta personer i klassen. Det är två tjejer och en kille. Men bara för att man är smart så betyder det inte att man är värsta nörden, tvärtom, dessa tre är inte nördar alls! (möjligtvis en lite grann). Två utav dem är snarare popurlära, snygga, perfekta osv.


Så iallafall, nu på detta provet så fick jag ju bra resultat. Så frågade jag den första utav dessa tre, om jag minns rätt så hade hon fått runt 33, vilket är mindre än det jag fick ^^ Killen hade fått ungefär samma som henne tror jag så jag hade fått bättre än honom också, om jag hörde rätt ^^ Den tredje utav dessa hade fått... 34! Vilket innebar att jag slog henne med ett halvt poäng, hehe ;) Tror ni det halva poänget störde henne eller?? Klart, och jag förstår henne. Hade någon slagit mig med ett halvt så hade jag också blivit "sur". Men jag skröt iallafall inte om det ^^ För hade någon slått mig ock skrytit hade jag ju blivit ledsen och så ville jag inte att hon ska känna.


Jag har tänkt på en sak, jag skaffade ju denna bloggen från början för att skriva av mig saker jag störde mig på typ. Jag skriver en del om att jag är sur på mig själv och så ibland. Jag har en kategori som heter "FanFanFan". Men jag har ingen kategori som heter "jag är stolt" typ, det borde jag ju faktiskt ha. Eftersom jag inte är en person som gillar att skryta så kan jag ju ha min blogg att skryta på, så blir jag av med de känslorna också =D Japp, jag tänker skaffa en kategori, den får heta... "Duktig flicka" och detta blir mitt första inlägg ^^


Så detta blir alltså min "skryt-kategori". Där jag kommer skriva om det har gått bra på prov eller om jag hjort något annat jag är stolt över typ. Säkert inget intressant att läsa och jag lär väl låta skrytsam men jag behöver verkligen bättre på mitt självförtroende och om detta kan hjälpa till så tänker jag göra det. Så tro nu inte att jag är en person som går runt och tänker att jag är bäst och allt jag gör blir bra (tvärtom), detta är bara saker jag behöver få ut mig. Så jag kan skriva här om hur glad jag är och slippa säga det så alla hör =)


Hehe så nu har jag alltså en "skryt-kategori" ^^

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards