SoMessedUp

Alla inlägg under juli 2010

Av SoMessedUp - 23 juli 2010 01:14

Häromdagen var jag inne och shoppade ju. Då kollade jag ganska mycket efter den grej jag behöver allra mest: bh. Jag har extremt svårt att hitta någon som passar! Detta pågrund utav mina små mini lökar, nee jag mena mina små mini smultron! (kul att jag kan skämta om en sån grej som får mig att må dåligt)


Jag tror faktiskt inte ni kan inse hur jobbigt detta är. Inte om ni inte har exakt samma problem. (Jag vet, borde inte klaga för det finns folk som har större problem än ett par små pattar!) Jag vet inte vad jag kan skriva för att få er att fatta. Det känns som allt jag skriver här bara tas som ett skämt. Detta jag skriver om är en sak jag ser i spegeln som får mig att vara missnöjd med hur jag ser ut. Det får mig att hata den delen av mitt utseende (de andra grejerna ska vi inte gå in på nu). Folk säger "det är inte så lätt att ha stora heller" eller "var glad att du har små och inte jätte stora", det är folk som säger så som får mig att känna att jag inte tas på allvar. Okej, jag kan förstå att det kanske inte heller är lätt men det har jag inte sagt heller. Låt mig bara få skriva vad jag känner utan att behöva bli påhoppad och behöva försvara mig. Fattar ni inte? Mina pattar får mig att må dåligt!!


Jag har två bh:ar. TVÅ bh:ar som jag byter mellan. En svart och en vit. Detta betyder att jag får använda dem väldigt ofta, flera dagar i rad. Det är inte så jag vill ha det. Jag vill inte vara tjejen som har samma bh alldeles för länge. Och jag har verkligen försökt ändra detta genom att skaffa fler. Det har inte gått bra. För, för hundrade gången, det finns inga bh:ar som passar mig! Jag har inte tillräckligt bra pattar. Jag har väl kupa AA eller något, men det är ofta det inte finns, eller inte finns några bra, så då får jag ta A. Men nej, det funkar inte... för då blir de alldeles för stora i den övre kanten, så den sticker ut. Jag blir så jävla frustrerad. Och jag vill inte ha någon jävla AA-kupa heller! Jag vill inte att man ska se att jag har misslyckade pattar! AA-kuporna är extremt små och känns anpassade för en tio åring eller något. Jippi... jag har en tioårings pattar... Om de ens förtjänar att kallas pattar. De kanske bara borde kallas "lite extra mycket hud här".


Hatar dem... Hatar't....

Vet ni hur många bh:ar jag provade sist? Det ska jag tala om: alldeles för många och inte en enda passade. Jag testade push-up för då kanske de skulle se ut att vara större än de är. Problemet var bara: det fanns inget att pusha-up...


Jag orkar inte med det längre....

Av SoMessedUp - 23 juli 2010 01:04

Hejhej! Kom precis hem ifrån min allra första personalfest (!). Vi spelade först lite minigolf och sedan åkte vi hem till cheferna och åt middag där. Det var väldigt trevligt och kul (kvällen sprang iväg), tyvärr var jag väl mitt vanliga tråkiga tysta jag....


I tisdags hade några från jobbet umgåtts och tydligen haft väldigt kul. Jag blev inbjuden men avböjde, vet inte om jag ångrar det eller inte... De hade blivit ganska fulla har jag hört.

Vet ni en sak? Jag har aldrig varit full. Jag har druckit lite, och känt mig lite "snurrig", men det kan ha varit på grund utav att det var sent och jag var övertrött. Jag har aldrig varit "riktigt full" i alla fall. Vet inte om det är något att vara stolt över eller inte, jag är i alla fall inte stolt över det. Det är bara ett bevis på att jag har ett tråkigt liv. (Nej, jag påstår inte att det är skit coolt att dricka och så, men iallafall att leva lite). Ärligt talat så vill jag bli full.


Jag får fan se till att bli det snart. Hade önskat innan gymnasiet men det är väl ingen chans med mitt boring liv. Suck...


Jag och Deltaco säger att jag blir pratglad och så när jag blir full men ärligt talat så vet jag ju inte. Jag kan ha varit lite lätt påverkad den dagen vi kom fram till detta, eller så berodde det helt enkelt på att det var sent så jag bara var övertrött och då blev pigg och pratglad. Det kanske inte alls stämmer att jag är så när jag är påverkad, jag kanske bara spyr och däckar någonstans...


Sjukt mål? Kanske... Men jag vill bli full...

Av SoMessedUp - 21 juli 2010 11:48

Jag stör mig på att jag går så mycket efter vad andra tycker. Jag önskar, och låtsas, att jag kan skit i vad folk säger och göra som jag vill. Ett problem är bara att jag oftast inte vet vad jag vill, så då vill jag ha andras åsikt.


Jag har alltid svårt att bestämma mig för vad ska göra och sånt, så då frågar jag alltid folk. Ibland står man ju i valet och kvalet med vad man ska välja. Då frågar jag oftast folk och gör som de sagt.


Om jag har köpt något nytt som jag gillar eller kanske är oäker på vad jag tycker så vill jag alltid höra från folk att det ser bra ut. Även om jag gillar plagget (kans var andra saker med, men mest kläder) och har på mig det och ingen säger att det är fint så kan jag börja ogilla det. Eller åtminstone bli tveksam på det. Då tänker jag att "om folk hade tyckt att det var snyggt så hade de väl sagt det... så det är nog inte snyggt". Så då kan det plagget sjunka i värde för mig, trots att jag gillade det ifrån början.

   Men det kan också vara tvärtom. Att jag har ett plagg som jag är osäker på vad jag tycker eller ogillar lite så har jag på mig det och hör ifrån alla att det är snyggt. Då börjar man gilla plagget mer. Så här är det iallafall för mig, och kanske för andra med.


Så jag är väldigt beroende utav andras omdöme på saker innan jag ger min fulla åsikt om det. Önskar att det inte var såhär. Det känns som jag inte riktigt fått fram det jag vill i detta inlägg. Det känns som jag bara har skrivit att jag bryr mig om vad andra tycker typ, men jag menar verkligen extremt, jag vet inte exakt hur jag ska skriva för att få fram mitt budskap... Jag inte bara gillar att höra folks åsikt, jag är beroende av det! Jag klarar mig inte utan det. Hoppas jag fick fram budskapet nu, men troligtvis inte.

Av SoMessedUp - 20 juli 2010 20:50

Jag sminkade mig lite förut, försöker öva på att använda eyeliner eftersom det är något jag tänkt mig att jag ska kunna. Passade på att ta annat smink också och nu tänkte jag visa och beskriva vad jag gjort. Nu var jag tyvärr så lat att jag bara orkade ta cam bilder ^^ Om jag tar med min systemkamera måste jag ju först föra över dem med sladd och orkade helt enkelt inte ;) Så räkna med dålig kvalitet och ni kanske inte ser exakt hur det blev.


Hade också lite på läpparna men det blev inte så bra så skiter i att visa det. Jag har böjt ögonfransarna med en ögonfransböjare. Tagit mascara på dem, tog inte min vanliga mascara eftersom jag inte vill slösa ;) Hehe. Har kajal på insidan av den undre ögonlocken. Jag tog en glittrig ögonskugga på ögonlocken enda upp till ögonbrynen. På det ena ögat (mitt högra, syns lite på mittersta bilden längst ner. Fast på kortet blir det vänster sida ;)) tog jag lite andra ögonskuggor också. Jag tog en brun-glittrig och en vanlig brun, skulle få lite nyans eller något... så som proffsen gör ;) Blev inte särskillt bra kan jag informera ^^ Jag skyller på att färgerna inte gick ihop. Jag tog eyeliner (syns bättre i verkligheten) på övre ögonlocken med en liten fjong längst ut. Dock blev sträcken väldigt guppiga, framförallt på vänstra ögat. Är osäker på hur bra det syns på korten dock...


Det var vad jag har gjort ^^ Får fortsätta öva ^^     

Av SoMessedUp - 19 juli 2010 21:29

Jag tänkte dela med mig utav min åsikt gällande skoluniformer.


Så vad är då min åsikt? Tja, jag är lite splittrad men jag tror ändå jag har valt min sida.


Jag kan förstå vad som är bra med dem. Folk blir inte retade för vad de har på sig, man slipper problemet att bestämma kläder, om en skola har speciella kläder ser man vilken skola de tillhör m.m


Men jag måste säga att jag tycker nog att nackdelarna är lite fler. Först och främst så är det ju många som vill ha sin egen stil och den friheten ska man inte ta ifrån dem. Argumentet "att man inte blir retad för sina kläder" håller inte så bra för mig. Visst är det väl bra att man slipper bli det men jag kan nästan lova att folk hittar något annat att reta för. Bara för att man har bestämda kläder försvinner inte mobbingen, den växer nog bara inom andra områden. En annan sorts person man måste ta hänsyn till är de som är överviktiga. Nu siktar jag mestadels på tjejer. Flickuniform:  De behöver ju inte se ut exakt såhär men det jag vill ha fram är att det är kjol! Jag vet att det finns tjejer som inte vill visa sig i det, jag vet att de inte vill visa sina ben (behöver dock inte vara kraftiga tjejer). Jag känner tjejer som känner så. Ska dessa då tvingas att göra detta för att man måste ha en uniform? Nej för fasen, säger jag! Men säg då att tjejer kan få välja att ha byxor istället om de vill. Tror ni inte de överviktiga som väljer byxor känner sig udda och att det är något fel på dem eftersom alla andra går i kjol. Tror ni de känner sig vackra?

En annan grej som jag tror kan bli dumt med skoluniformer är komplikationer mellan olika skolor. Vi säger att alla skolor får sina speciella uniformer så man ser vilka som tillhör vilka skolor. Då kommer det ju kännas som alla skolor är ett land för sig, folk kommer säga "Onej, där är de Östrabo elever". Folk inom skolan kanske blir tajtare men mellanrummet till andra skolor kommer bli större, de kommer ju ses som ett annat folkslag. Man märker detta lite smått bara på klasströjorna tycker jag. Alla i klass 9A kommer och är jätte tuffa i sina skoltröjor och visar vilken häftig klass de tillhör, den 9B eleven de möter i korridoren fnyser de bara åt. Detta är iallafall så jag tror det kommer att bli mellan skolorna.

Jag tror jag skulle kunna komma på flera argument men nu ska jag ta något att äta, banan tror jag, så jag får avbryta här. Innan jag slår sönder tangentbordet ;) Jag kan verkligen börja brinna ibland när jag ska argumentera ^^

Av SoMessedUp - 19 juli 2010 21:16

Min kondition: Suger!

Behöver bättras: Ja!

Orkar jag göra det: Nej!


Jag behöver verkligen träna upp min kondition men jag orkar verkligen inte xD Min mamma behöver också träna upp sin (inget illa menat alls!), vet ej vem som har värst av oss (säkert jag ^^). Så nu har vi iallafall bestämt att vi ska ut och ta en promenad varje dag, bättre än inget. Vi har gjort det några dagar i rad nu. Troligtvis kommer det att komma dagar då man inte gör det, men då ska det vara för att vi inte kan inte för att vi inte orkar! Träna är verkligen inte min grej. Men denna sorts träning är lite trevlig också. Ger mig och min mamma en chans att prata (fast vi är ganska tajta). Tyvärr är det ingen lugn och skön promenad vi tar utan en ganska rask, haha. Keep it up!!

 

Av SoMessedUp - 19 juli 2010 00:01

Haha... det är något seröst fel på detta bandet xD


Man måste älska dem och deras videos ^^


Blink 182- first date

Av SoMessedUp - 18 juli 2010 23:44

Fasen vad det snackas skit säger jag bara. Vart man än kommer så hör man hur en person pratar illa eller beter sig illa mot en annan.


Jag har hört min mamma prata om detta om sitt jobb och jag tror att det finns på så gott som alla jobb. Iknlusive det där jag jobbar. Trots att jag inte jobbat där jääätte länge ännu så har jag ändå redan snappat upp en del. Dels var det en tjej som, bland de första dagarna, pratade om en annan tjej och sa att hon var jobbig och de hade haft sina fajter och att hon hatade henne typ. Då uppfattade jag det såklart som att stämningen mellan de två tjejerna var lite ostadig. Men nejdå! Första gången jag såg dem träffas så kramades de och skämtade och sånt. Tydligen har de umgått ibland utanför jobbet också. Sånt får mig att vilja spy. Först pratar en person skit om en annan, i nästa sekund står de och kramas! Det visar bara att man inte kan lite på personen.


En annan grej: Jag stannade lite i resturangen efter jobbet en dag. Där var tre andra som jobbade. De pratade om att om en av dem slutade nästa år så skulle någon ifrån kiosken (där jag jobbar) troligtvis få åka in och jobba i resturangen. Då sa en kille att det troligtvis blir jag som får göra det. Det finns en tjej som också jobbar i kiosken som har jobbat där ett år längre än mig (när man jobbat där ett tag kommer man in i resturangen typ). Då sade någon att det borde ju bli den tjejen ssom får åka in eftersom hon varit där längre, och jag håller med honom. Men då sa den där killen något i stil med "Jo, men de går nog efter hur personen är också". Jag tyckte inte det var så snällt sagt av honom. Det han menade var ju att den tjejen inte skulle klara av att vara där inne. Jag kan hålla med honom om det, men jag säger det ju inte öppet! Nu var inte den tjejen där (då hade han väl inte sagt det), men ändå! Dessutom tror jag verkligen inte att skulle klara av att jobba därinne. Bland allt folk och stress...


Har redan uppfattat en del såna saker. Varför måste det vara så?

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards