SoMessedUp

Alla inlägg under februari 2010

Av SoMessedUp - 17 februari 2010 21:06

Idag har jag varit hemma ifrån skolan. Ifrån skolan betyder också att vara ifrån Deltaco vilket betyder att vi inte kunde vara med varandra idag.


Jag var hemma pågrund av att igår kväll och imorse så jag jag lös i magen och då känner man ju inte direkt för att gå till skolan ^^ Men det var bara på morgonen, resten av dagen gick bra. Jag är ju inte sjuk eller något heller. Eftersom det verkar ha gått över så får jag troligtvis gå till skolan imorgon, vilket jag vill göra. Jag vill gå utav flera anledningar. Jag gillar inte att vara hemma för man missar massa saker då. Plus att jag troligtvis ska vara med Deltaco imorgon istället :)


Men det ser dock lite dumt ut att man bara är hemma en dag tycker jag. Då kan det se ut som att man har skolkat. Om någon frågar imorgon varför jag var hemma så har jag inte direkt lust att svara att jag var lös i magen, det är inte särskilt trevligt. Jag kommer nog snarare säga att jag hade lite ont i magen och därför stannade hemma så att det inte var magsjuka eller något, men att det gick över. Detta är faktiskt inte bara påhitt, det är ganska sant. Jag hade lite ont i magen men det försvann när jag gick på dass. Och så visste jag inte om det skulle bli värre under dagen så det kändes bäst att stanna hemma.


Imorgon tänker jag iallafall må helt okej. Vi får hoppas att det blir som jag vill ^^

Av SoMessedUp - 16 februari 2010 21:51

Suck. I skolan håller vi på att fylla i våran "Individuella Utvecklings Plan" just nu. Där fyller man i varje ämne för sig och skriver hur man tycker att det går. Sedan kommer läraren att få fylla i samma sak om en. Det är med frågor som "Hur tycker du att du lyckas i ämnet? Mycket bra- bra- mindre bra- dåligt" och "Hur bra är din arbetsförmåga?" och liknande frågor. Jag verkligen hatar såna här saker. Och med "såna här saker" menar jag där man ska svara på saker om sig själv och dessutom skriva hur duktig man är! Jag klarar inte av att göra sånt. Jag VET att när jag fyller i sånt så är jag inte rättvis mot mig själv. Jag har alldeles för dåligt självförtroende och är för självkritisk. Jag vill bara kryssa i dåligt på mig. Men det gör jag såklart inte... Oftast tar jag bara "bra" överallt typ. Men om läraren ser att man tvivlar på sig själv så kanske de börjar göra det också..


Denna gången ska jag FÖRSÖKA vara mera rättvis mot mig själv och försöka tänka efter, och tänka på mig själv som tredje person typ. Nu är det ju sista gången tror jag som man fyller i detta och då vill man ju inte få lärarna att tro att man suger totalt ^^ Men samtidigt är jag så rädd för att man kryssar i att man jobbar mycket bra medan läraren kanske bara tycker att man jobbar bra. Då känner man sig skrytsam och..och... nej fy fan! Jag vill verkligen inte att det händer... Men jag får försöka att låta bli att tänka på vad läraren kommer kryssa i och försöka tänka på allt det bra som man har presterat istället...


Såna här saker är inte lätta xD

Av SoMessedUp - 15 februari 2010 21:27

Här kommer ett litet filmtips =)


I fredags var jag hos Deltaco och då var det lite filmkväll. Vi såg en film som heter "The proposal" och det är den jag tänker tipsa om. Den handlar om en rik kvinna, hon jobbar med att ge ut böcker om jag fattade rätt... I vilket fall som helst är hon rik och mäktigt typ. Hon har en assistent som heter Andrew. När hon hotar att bli av med jobbet så ska hon gifta sig för att behålla det typ, lite svårt att förklara. Hon "tvingar" då Andrew att gifta sig med henne men det är bara tillfälligt, efter att allt är klart så ska de skilja sig. Andrew blir tvungen att gå med på det. För att bevisa att de verkligen älskar varandra (vilket de egentligen inte gör) så åker de hem till Andrews föräldrar som bor i Alaska. Han måste ljuga för sina föräldrar och föräldrarna tror verkligen att de är kära på riktigt. Men spenderar man en del tid med en annan person så kan man upptäcka en del saker man inte har sett tidigare, visst?


Det är en romantisk komedi som faktiskt är ganska rolig. Jag rekommenderar den ju =) Själva trailern vet jag inte om jag är så förtjust i... Men filmen var iallafall helt okej. Så har ni inget att göra så är ett filmtips: The Proposal ^^

Av SoMessedUp - 14 februari 2010 21:31

Jaha, nu är snart alla hjärtansdag slut. Dagen har väl varit okej. Men jag hade dock önskat att alla hjärtans dag firades lite mer här i Sverige. Så som det är i USA eller var det nu är typ. Det är samma med Halloween, jag tycker det firas alldeles för lite här ;) Jag skrev nyss ett ganska långt inlägg om vad jag tyckte om just detta men tyvärr dampade datan när jag skulle lägga upp det, så det försvann. Jag orkar inte skriva om allt så det får räcka med detta lilla ^^ Hehe


GodNatt =)


Av SoMessedUp - 14 februari 2010 19:09

Tja, det finns väl inte mycket mer man kan säga än GLAD ALLA    DAG ALLIHOPA FÖR FAN =D


                  

    

   

         

               

                    

Av SoMessedUp - 13 februari 2010 22:49

Jag bara älskar denna låten! Älskar texten (lyssna på den!), älskar melodin, älskar rösten.. Älskar typ allt helt enkelt!


Så om ni inte har hört den en så måste ni göra det! Här har ni den, min favorit låt for the moment, The Red Jumpsuit Apparatus- Face Down (acoustic)


~~Cover up with makeup in the mirror, told yourself it's never gonna happen again~~   ~~Do you feel like a man, when you push her around. Do you feel better now as she falls to the ground~~   ~~She said "this doesn't hurt"~~   ~~She said "I finally had enough". One day she will tell you that she has had enough~~

(delar ur texten) ÄLSKAR TEXTEN =D

Av SoMessedUp - 13 februari 2010 22:31

I fredags fick jag tillbaka mitt musikprov. Läraren hade tidigare talat om för mig att resultatet var bra. Men jag var ändå nervös på hur det hade gått, hade jag fått för många fel så hade jag blivit besviken på mig själv.

Som tur var slapp jag bli besviken =D De hade gått väldigt bra, jag hade ALLA rätt!!!! 74/74 möjliga. Fattar ni? Alla rätt =)=)=) Skit glad för det :D


Och vet ni vad som var ännu bättre? Deltaco (min bästis) hade fått EXAKT lika bra. Hon hade också fått ALLA rätt!! Vi var de enda två i klassen som hade fått det =) Det var verkligen super och jag önskar att det var såhär bra varje gång. Pågrund utav att vi båda fick fullpott så slapp någon vara avis på den andra och den andra slapp behöva trösta typ =)


(Plus att jag kunde säga åt den elaka rösten i mitt huvud att den kunde dra åt helvete ;))


Såhär ska fan varje prov vara =D

Av SoMessedUp - 11 februari 2010 21:27

Vissa saker jag gör stör mig. En utav sakerna är att jag sätter för stor press på mig själv. Jag sätter ribban alldeles för högt och då är det inte ofta man kommer över. Jag har FLERA exempel på detta, ungefär varje prov eller uppsats vi har. Jag blir aldrig nöjd förren jag är bäst och jag vet att det egentligen är för mycket begärt. Jag försöker att tänka "Vg är väldigt bra, vissa har problem att ens få G, du borde vara nöjd". Men dessa tankar lyckas oftast inte så bra. Istället finns det en elak liten röst i mig därinne som säger "Du suger, du fick inte Mvg. Du failade totalt, jävla loser". Jag hatar den rösten. Den sitter jämt där och viskar elakheter. Det sorgliga är att den rösten hörs mycket oftare och högre en den som säger åt mig att se det positivt.


Det senaste exemplet på detta var när vi fick tillbaka ett prov. Vilket senast var idag. Våran lärare berättade att tre stycken hade lyckats fått alla rätt. Alla i klassen nämnde genast namnen på de tre smartaste i klassen, jag var inte en utav dem. Självklart satt man där och hoppades att man var en utav de som hade alla rätt. Det hade varit lite kul att chocka alla genom att vara en av de som hade lyckats med detta. Tråkigt nog var jag inte en utav dem. Alla i klassen hade haft rätt, de va "de tre smartisarna" som hade alla rätt. Jag hade 32,5 rätt utav 34. Sen ändrade läraren sig eftersom han typ hade missuppfattat mitt svar lite, men när jag fick förklarat så ändrade han. Så då fick jag 33/34. Jag vet, jag borde vara glad eftersom det bara är ett fel. Det är klart som fan att jag är glad. Men sen är det den där elaka rösten som kommer och klagar. Om jag bara hade haft ett enda, ETT ENDA , rätt till så hade jag varit en av de duktigaste med alla rätt. Jag såg också att läraren hade skrivit på en utav de med alla rätt`s prov "Bra jobbat, jag är stolt", typ. På oss andra som hade lite fel hade han bara skrivit ut antalet rätt. Det kanske var någon annan som också hade fått en kommentar, jag vet ju inte helt, jag såg inte allas prov. Jag vet bara att inte jag fick det.


Imorgon är jag rädd att det blir ytterliggare ett sånt här exempel. Så ska nämligen få tillbaka våra musikprov. Musikläraren har talat om för mig och Deltaco att vi hade väldigt bra resultat, kanske bäst i klassen? Jag längtar till imorgon för att se hur bra det gick. Men samtidigt så är jag rädd för att se. För det räcker men att bara EN person har bättre resultat så känner jag att det gick dåligt, eller åtmisntone att det kunde gått bättre. Om någon har bättre resultat så vet jag att den elaka rösten i mitt huvud kommer sätta igång. Det räcker med att någon har ett halvt poäng mer så kommer jag bli besviken och avis.


Enda gången rösten håller käft är när jag lyckas vara bäst. Jag behöver inte skryta med det inför folk eller höra från andra "Vad duktig du är" (men det gör ju en glad ;) dock är jag inte bra på att ta komplimanger), det som gör mig glad om skulle va "bäst" är att bevisa för mig själv att jag kan. Jag behöver inte bevisa för någon annan. Bara visa för den där jävla rösten att den kan dra åt helvete och att jag faktiskt kan. Tyvärr sätter jag som sagt en alldeles för hög ribba. Att vara "bäst" är ett ganska högt krav eftersom så gott som alla vill vara det. Det är inte det lättaste mål att uppnå. Ibland har jag dock lyckats, på någon uppgift i so:n bland annat. Och då kände jag mig nöjd med mig själv. Det är så man vill känna hela tiden.


~Aim for the star and you might reach the sky~ But that isn't enough, i'm aiming for Pluto xD

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards