SoMessedUp

Alla inlägg den 1 februari 2010

Av SoMessedUp - 1 februari 2010 21:43

Idag fick vi våra klasströjor i skolan. Alla tog på sig sina direkt utom två stycken. Den ena utav dem hade inte beställt och den andra var den som hade tagit hand om beställningen och fått tröjorna hem till sig så hon hade lagt sin i tvätten. Förutom de två så hade alla i klassen på sig sin tröja ^^ jag tror dock inte alla tog på sig dem sen efter att vi hade haft gympa... men,men.


Jag blev faktiskt väldigt nöjd med tröjorna =) Tyckte de var väldigt mysig och snygga. Jag är välsdigt liten och skulle egentligen haft storlek S (small) men jag valde att ta M (medium) istället, eftersom jag ville att den skulle vara stor =) Och jag fick som jag ville, stor blev den ;) Men jag ångrar mig inte, I like it. De ska vara stora tycker jag, det är mysigt :)


Imorgon tänker jag troligtvis ha på mig bara min klasströja och leggins under. Men jag är dock orolig för två saker, att det blir väldigt kallt och att den är för kort. Jag TROR att tröjan går tillräckligt långt ner för att kunna ha så men tröjor har ju en tendens att åka upp där bak ibland... Jag får väl se till att dra ner så ofta som möjligt xD Men nu kom jag på en till negativ sak med det O.O det kanske är lite "fjortis" över det :S Men jaja skit samma, jag får ha vad jag vill och jag är definitivt ingen fjortis ;) Så troligtvis kommer jag ha på mig det imorron ^^


Tyvärr kan jag inte lägga ut någon bild på våra najsiga tröjor, det skulle ju förstöra min annonym-grej ;) Jag tänker inte utge vem jag är och det står på tröjan. Vi har eget tryck så om någon jag känner skulle få syn på det så skulle jag inte vara så annonym länge till ^^ Så ni får nöje er med mina ord: De är snygga ;)

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards