SoMessedUp

Alla inlägg under december 2009

Av SoMessedUp - 14 december 2009 22:34

Här kommer en låt som är väldigt bra. Jag vet att den börjar bli "gammal/ute" nu men ärligt talat så skiter jag i sånt. Jag lyssnar på det jag tycker är bra, och oftast är det "gammalt".

Jag måste säga att jag tycker skrik grejen förstör låten lite grann men samtidigt gillar jag det, har lite svårt att bestämma mig ;)


Tycker tjejen i videon är cool också. Ser inte ut som alla andra tjejer som brukar va med i musik videos. Så ett extra plus för det ^^


Dead by april- Losing you 

Av SoMessedUp - 14 december 2009 22:14

Jag känner att jag inte har skrivit så mycket åsikter som jag hade velat. Ett tag skrev jag lite mer om vad jag tyckte om saker, t.ex homosexuallitet och sånt. Men nu haar det tyvärr inte blivit så mycket sånt. När jag väl kommer igång och skriver, och det är ett ämne jag brinner för, så kan det bli ganska långt och kanske lite rörigt. Älskar att skriva av mig vad jag tycker om saker. Men nu står det ganska still, kommer inte på något som jag kan framföra min åsikt om. Har DU kanske något förslag? Något ämne du tycker är viktigt att ta upp och disskutera?? Eller kanske något du tycker är ointressant men iallafall är något att disskutera ^^


Snälla kom med förslag!! Är lite brain-dead när det gäller detta just nu :/

Av SoMessedUp - 13 december 2009 16:55

Som ni kanske vet så vann Erik idol!!! För er som inte visste det så vet ni det nu. Blev väldigt glad eftersom jag hejade på honom ^^ Nu får man bara hoppas på att han kommer långt =D Tycker Calle var skit duktig också så ett STORT grattis till dem båda =)


Lite "memories" från vinnaren av Idol 2009: (bilder)


         




Musik:








Skulle kunna lägga upp hur mycket som helst!! (Älskar show must go on framträdandet) men avslutar med idol låten:


Av SoMessedUp - 12 december 2009 21:48

Idag åkte ju jag och Deltaco in till stan och "shoppade". Vi hade lite problem med bussar och sånt men det löste sig tillslut. Fick köpt en del grejer och det var helt klart en lyckad dag :D


Kan ju nämna att vi träffade Filip och Fredrik också. De satt utanför en bokaffär och gav autografer och lite sånt, tror de sålde någon bok också. Tog kort på dem men blev dock ingen bra bild.


Deltaco ska sova över hos mig. Vet inte riktigt om vi ska sova, se på tv eller vad vi ska göra nu :/


Men detta blir kvällens sista inlägg så godnatt allihopa =)

Av SoMessedUp - 11 december 2009 21:44

Jaha, final på idol då. Jag såg när de sjöng sina låtar nyss men jag orkar inte vara uppe och se vem som vinner hela alltet. Ska med en buss ganska tidigt imorrn (07.37) så går snart och lägger mig. Men själv hejar jag på Erik. Fast det är klart, oftast har tvåerna kommit väldigt långt (ibland längre än vinnarna) så om man ska utgå ifrån det så hoppas jag han kommer tvåa ^^ Han har ju en sån jävla grym röst!!!

Idag sjöng Erik (om jag minns rätt ^^)

- Final countdown

- Show must go on

- Idol låten, tror att den hette Higher (har jag rätt??)


Men man behöver inte vara uppe och se vem som vinner, det får man alltid reda på senare ändå ^^


Fast jag tycker Calle är väldigt bra också så jag blir inte direkt ledsen om han vinner. Men som sagt ligger Erik lite bättre till hos mig  

Av SoMessedUp - 11 december 2009 18:37

Imorgon ska jag och Deltaco in till stan och "shoppa". Det var lite krångligt med bussar men förhoppningsvis blir det rätt =)


Jag tycker ordet "shoppa" låter så dumt att säga. Det låter så... jag vet inte hur jag ska beskriva det...fjortis?...nee, jag vet ärligt talat inte hur jag ska beskriva det. Det känns som ett väldigt feminint ord på något sätt. Det känns varken som ordet passar mig eller Deltaco. Jag vet dock inte vad det finns för ord att använda istället. Har funderat på om man kan säga typ "handla", men det låter så fel. "Vi ska in till stan och handla", det känn på något sätt mer vuxet, lite för vuxet. Och så kan det låta som man menar typ mat eller något.


Eftersom jag inte kommer på något bra ord att ersätta "shoppa" med så får jag väl ge upp helt enkelt och överlåta mig till ordet "shoppa".


Jag vet inte riktigt vad det är vi ska handla/shoppa. Kanske lite julklappar, iallafall jag. Gå in på Shock, ska kanske köpa bl.a hårspänne. Kolla lite kläder, jag behöver byxor. Vill ha svart jeans men tycker jeans är så obekvämt och så passar aldrig storlekarna bra på mig. Skulle vilja ha såna där jeans-leggins (?) eller vad man nu ska kalla dem. Jag hat två par såna och de är skit bekväma och bra. Men jag har bara gråa och blåa typ. Skulle vilja ha svarta, fast utan knappar eller nått sånt på sidorna. Är faktiskt osäker om jag har sett vanliga svarta såna :S det kanske inte finns, eller så har de bara inte funnits där jag kollat. Någon som sett om det finns???


Förutom detta vet jag inte riktigt vad vi ska kolla efter. Vi funderar på att kanske åka in till "Toys`r`us" också ^^ Men isåfall måste vi kunna ta oss dit för det är inte gång avstånd tror jag :/ vi får se hur vi gör. Jag kanske uppdaterar er om det senare ^^



Av SoMessedUp - 11 december 2009 18:34

Jag hade rätt med det jag skrev i förra inlägget. Det där om att läraren skulle läsa upp en persons "berättelse". Hon läste den, den var bra och hon som hade skrivit den fick massa beröm. Läraren sa att det var många som hade skrivit gjort en bra och jag undra om jag var än av dem. Men ibland räcker det inte med att vara bra, man vill vara det där lilla extra...

Av SoMessedUp - 10 december 2009 21:38

Jag skulle vilja va bäst på någonting. Men det är jag säkert inte ensam om.

Gärna något "nödvändigt" också. Det finns ju en del saker som jag är bra på men det finns alltid någon som är bättre.


Just nu är det svenskan jag tänker på, att kunna skriva. Tycker det är väldigt roligt att skriva och jag är väl någurlunda på det tror jag. Iallafall verkar det så. Min svenska lärare har berömt mig för det jag skriver och jag har bra betyg i det. Varje gång vi har skrivit någon berättelse eller något och man får sin respons och det står lite positivt så blir man ju glad. Nu sist så var det bara bra saker det stod i responsen typ och då blev jag såklart skit glad!! =D Men aldrig får man vara bäst. En annan i klassen är bra på att skriva och det hon hade skrivit var tydligen skit bra. Jag har själv inte läst det men jag vet att Deltaco har och många mer. Dessutom är denna tjejen en sån jag inte tycker om :/ Jag vet inte om det blir så men jag tror vår sv-lärare nämnde något om att hon kanske skulle läsa upp det som den här tjejen hade skrivit inför klassen, för det var så bra.


Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra utan bara tävla med sig själv och allt det där men jag kan inte låta bli. Vet inte om någon kan det. När man har gjort något bra och är glad vill man ju inte att någon annan kommer och har varit ännu bättre.


Men nu ska jag inte skriva mer om detta. Sitter och ser på "Glee" just nu och ska snart fortsätta med det. Såg "mammas pojkar" och tyckte att nästan alla killar valde fel tjej -_- förutom Tim, hans val var okej. Men Bobby??? Jag blev skit förbannad när han valde Julia framför Jane. Hela programmet har han ju gillat Jane typ!? Men jaja de väljer aldrig den man vill ^^

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards