SoMessedUp

Alla inlägg den 13 september 2009

Av SoMessedUp - 13 september 2009 22:22

HEJHEJ :D

 

imorrn ska ja troligtvis va me en kompis (som ni inte får veta namnet på för ja e annonym, haha xD). vi har försökr va me varann i typ två-tre veckor nu, första gången vi hade planerat att va me varann blev ja sjuk, andra gången vi skulla va me varann blev hon sjuk xD för hoppningsvis e vi båda friska imorn ^^


ja vet inte om hon betraktar mig som en vän men de hoppas ja, de ser iallafall henne som en vän. vi va bättre vänner förr men ja o min nuvarande vän tröttnade typ på henne o ville inte va kompisar me henne längre, de va ca 3år sedan nu. först försökte vi dra oss undan så att vi skulle glida isär men de funkade liksom inte. vi ville inte såra henne men inte längre va "bästis" me henne.


vår plan funkade inte så vi gjorde nått som ka helst inte hade velat o nu när ja tänker på de efteråt va de rätt dumt men vi kände att vi inte hade nått annat val. efter skolan så pratade vi me henne o sa att vi inte ville va kopmpisar me henne längre.


de måste kännas hårt när ens två bästa vänner plötsligt säger att de inte vill vara vän me en längre, hon visste ju knappt att vi kände så o de måste kommit som en chock. ja känner mig fortfarande lite skyldig men är ändå på sätt o vis gla att de hände. önskar bara vi kunde gjort de på något sätt som inte sårat henne. ja tror nästan inte de finns nått snällt sätt att avsluta vänskap på, de e nog ungefär samma som me förhållanden.


ida e ja lite vän me "henne" men inte bästis. ja har min bästis o hon har fått nya vänner, ja e nöjd över hur de har löst sig. men ja önskar ändå att vi va lite bättre vänner, inte bästisar men lite bättre... vi va nämligen rätt tajta ja o hon...

Presentation


SoMessedUp

Omröstning

Har du någon gång tyckt att det skulle va bättre om du sllutade andas?
 Ja
 Nej
 Ja tycker det just nu
 Världen skulle gå under om inte ja fanns
 ??
 Jag gillar ost :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards